Революція Нової Англії проти Інтер Маямі. Чи перервуть гості серію поразок?

11 червня в поєдинку регулярного сезону MLS зійдуться команди New England Revolution та Inter Miami. Матч прийматиме Gillette Arena (Фоксборо).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Революція Нової Англії» проти «Інтер Маямі».

Нью-Інгленд Революшн

Нью-Інгленд Революшн не може виграти в п'ятому матчі поспіль, при цьому останні три зустрічі команда безпомилково завершила внічию. В останньому матчі підопічні Брюс Арени на виїзді розійшлися миром з Нью-Йорк Сіті 0:0. "Революціонери" за грою практично не поступалися нью-йоркцям, а ось гостроти в атаці команді не вистачало. У підсумку жодна зі сторін не відпрацювала на забитий гол, тим самим розписавши закономірну нічию.

New England Revolution займає четверте місце на Сході з 27 очками в 16 іграх при різниці м'ячів 25:20.

Інтер Маямі

Інтер Маямі стабільно програє в п'ятому матчі поспіль в лізі, цього разу команда вдома зазнала поразки від Ді Сі Юнайтед з рахунком 1:2. Підопічним Хав'єра Моралеса не вдалося реалізувати свій план на гру, адже вже на 7-й хвилині команда залишилася в меншості, Міллер отримав червону картку. Треба віддати належне «чаплям», команда вміло оборонялася, розсипавшись лише в середині другого тайму. Вже в додатковий час господарі забили один м'яч, Фрей виклався на славу, але на підсумковий розклад не вплинув.

Інтер залишається останнім у конференції з клубом, набравши 15 очок після 16 зустрічей, з різницею м'ячів 15:21.

Революція Нової Англії проти Інтер Маямі

Революція Нової Англії проти Інтер Маямі факти

  • Інтер Маямі зіграв унічию в першому таймі та програв у матчі в останніх 3 матчах MLS;
  • Інтер Маямі програв останні 5 матчів MLS;
  • New England Revolution зіграли внічию в останніх 3 матчах MLS 4.20.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вважають господарів поля фаворитами матчу. Котирування перемоги Революції Нової Англії склали - 1,59. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,20. Котирування зупинилися на Inter Miami Victoria, близько 5.20. Букмекери чекають результативного футболу у виконанні американських клубів. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.12, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.64. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

New England Revolution провалюється останній місяць, серія без перемог становить 6 матчів, конкуренти почали обходити команду в таблиці. Інтер провалює чемпіонат, команда Бекхема застрягла на останньому місці в таблиці Східної конференції. Нова Англія Революшн жодного разу не програла вдома в поточному чемпіонаті, тоді як Майамі програв 6 із 7 матчів на виїзді. Тому можна не сумніватися, що хлопцям з Bruce Arena вдасться перервати серію без перемог, «революціонери» вдома переграють аутсайдера: перемога New England Revolution – 1,59.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0