Маямі Хіт проти Денвер Наггетс. У пари ще є улюблений?

8 червня на Kaseyya Center Arena відбудеться третій матч фінальної серії НБА 2022/23 між «Маямі Хіт» і «Денвер Наггетс». Рахунок у протистоянні між командами – 1:1.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Денвер Наггетс» проти «Маямі Хіт».

«Денвер Наггетс»

«Денвер Наггетс» їх ніхто не чекав, але вони прийшли. Так можна описати шлях команди до фіналу НБА 2022/23. Це було все (ігри, і семиматчеві серії на вибування, і навіть відновлення паритету в суперництві з Наггетсами). Батлер крутий, Адебайо не гірший. Та й решта баскетболістів «світлих» заслуговують слів похвали.

Завдання-мінімум виконано. Суперник, який є фаворитом серії, був позбавлений переваги свого паркету. Серія переходить до Маямі з рахунком 1:1. Проміжної мети досягнуто, але тут залишилося багато сил. Плюс Хіт починають переслідувати травми. Оладіпо та Хірро зараз у лазареті. Крім того, говорять, що Целлер і Мартін також відчувають деякі проблеми зі здоров'ям.

Вдома грати має бути трохи простіше, адже тут є публіка і прицільні кільця, але зараз варто очікувати божевільного штурму Наггетсів, які не готові відпускати «ліхтарі» вперед. В останньому матчі на виїзді «Хіт» зробив акцент на дальніх ударах. Багато що досягло своєї мети. Саме завдяки цьому моменту їм вдалося взяти бій. Вдома виникає спокуса все це повторити.

Майамі Хіт.

Це той випадок, коли вихід у фінал – результат великої роботи. Команда виграла регулярний сезон. Потім вона потужно виступила в іграх на вибування. Серія з «Хіт» почалася з впевненої домашньої перемоги, після якої послідувала осічка на своїй території. Момент неприємний, але тепер це вже частина історії. Потрібно зробити правильні висновки і почати все спочатку.

Йокіч і Маррей незмінно хороші. Останній матч суперник програв, але ці хлопці все одно були на висоті та зробили дабл-дабл. Серб набрав 41 очко і зробив 11 підбирань. Канадець набрав 18 очок в атаці і зробив десять результативних передач.

Що сталося на останній зустрічі? Суперник показав непогану влучність з-за дуги і зумів вийти вперед в кінцівці, але все ж останнє слово в матчі було за «самородками». Кинули трирубльову купюру під сирену на нічию, але мимо. Так буває. Це частина баскетбольного життя і точно не трагедія. Ми повинні продовжувати гнути нашу лінію.

Маямі Хіт проти Денвер Наггетс

Історія протистояння

Рахунок у серії – 1:1. Спочатку «самородки» тут повели вдома (104:93), а потім «вогні» відігралися на виїзді (111:108). У десяти останніх битвах пари – 7:3 при позитивних результатах на користь Наггетс.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Для букмекерів Денвер залишається фаворитом пари. На Перемогу 2 готові дати 1,72. Коефіцієнт на перемогу господарів – 2,12. Ставки на тотал менше (215,5) на 1xbet множаться на 1,9. Подолання цієї стелі продуктивності також оцінюється в 1,9. Фора 2 (-5,5) приносить 2,17. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Хіт у фіналі НБА 2022/23 – це сенсація. Маямі зіграв унічию в основній серії турніру проти Наггетсів – ще однієї гучної події. Буває, але удача не нескінченна. Гості виграють з рахунком 2 і гандикапом 2 (-5,5), граючи у своєму звичайному стилі атаки через Йокіча та Маррея.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0