Локомотив Кубань – УНІКС. Фізичний стан виходить на перший план?

«Локомотив-Кубань» і УНІКС 13 травня вчетверте зустрінуться в рамках фіналу Єдиної Ліги ВТБ 2022/23. Гра пройде в Краснодарі. Її прийматиме арена Баскет Холл.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Локомотив Кубань» – УНІКС

Локомотив Кубань

Сезон вже пішов «залізничникам» в актив. На старті їх ніхто не очікував навіть у півфіналі, а тепер південці борються за золоті медалі Єдиної ліги ВТБ. Тепер потрібно перемагати, як кажуть, апетит прийшов під час їжі. Основна серія турніру розпочалася на території суперника, але «залізничники» одразу позбавили УНІКС переваги свого паркету. Потім у другому бою казанці відігралися, але це вже не критично.

Тоді Локо оступився в першому фінальному матчі на своїй території. У тому бою суперник почав дуже агресивно, доклавши чимало зусиль до свого ривка. Краснодар перечекав цей спалах, відійшов у норму, але в підсумку банально не пощастило. Виникає відчуття, що «локомотиви» тепер кращі за свого суперника в плані фізики.

При цьому в останній грі у південців виникли проблеми з реалізацією. Тут всі чекали майже ідеальної статистики, але на старті майже нічого не вилітало, пізніше вдалося підтягнути цей момент, але все ж це не те, що називають ударами по кільцях. Можливо, це був просто поганий день. Схоже, що в наступному бою «Локомотив» знову намагатиметься багато закидати з дистанції.

УНІКС

Казань пройшла сезон потужно і рівно. До півфіналу все було добре, а в 1/2 трохи насторожило, коли в суперниках виявився «Зеніт», але УНІКС не підвів. Зараз він міряється силами з «Локомотивом». Серія стартувала в Татарстані, але клуб не скористався перевагами свого майданчика, взявши там лише один з двох матчів.

Перший виїзний бій у Краснодарі був виграний. Зараз суперник не має фори у вигляді рідного паркету. Ситуація позитивна, але ще нічого не вирішено. Основна боротьба попереду. У будь-якому випадку, нас чекає ще одна гра в Казані.

Відзначимо, що в останній зустрічі команда виглядала втомленою. Це трохи напружено. Крім того, слід підкреслити, що Мейкон любив спілкуватися з суддями в тому бою. Як відомо, від хорошого життя це не робиться. Дімітрієвич, який мав нести УНІКС, не показав свого рівня. У казанців було багато фолів у грі, в тому числі й порушень правил в атаці. Нема сили? Можливо, це все частина хитрого плану наставника Казані, але є спокуса повірити, що правда на поверхні.

Локомотив Кубань – УНІКС

Історія протистояння

Рахунок у поточній серії – 2:1. Поки що лідирує УНІКС. Раніше в сезоні команди провели ще чотири загальні матчі. Перші два з них увійшли в актив Казані (83:75 вдома і 82:70 на виїзді). Далі південці взяли повний реванш (103:70 на виїзді та 78:70 на рідному паркеті).

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вважають, що фаворитом є господарі поля. Коефіцієнт 1,72. Перемога гостей коштує 2,12. Загальна сума нижче (163,5) оцінюється в 1,9. Ставки на тотал більше (163,5), помножений на 1,9. Коефіцієнт на гандикап 1 (-5,5) становить 2,23. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

УНІКС виклався на повну в останній битві і переміг. Воно виконало своє завдання. Зараз в дію вступають залізничники, які мають перемогти. Господарі зі старту набирають темп і багато кидають із-за дуги. Вони підуть на ліміт і вийдуть першими, виграючи з різницею в 1 і маючи гандикап 1 (-5,5), з наголосом на загальну атаку (163,5).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0