УНІКС – Локомотив-Кубань. Сенсаційні фіналісти

УНІКС і «Локомотив Кубань» 6 травня розпочнуть боротьбу за титул в Єдиній Лізі ВТБ 2022/23. Гра пройде в Казані на арені «Баскет Холл».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу УНІКС – Локомотив-Кубань

УНІКС

Весь сезон команда залишалася на другому місці в турнірній таблиці. Тоді вона легко пройшла в першому раунді плей-офф суперницю зі Стадії невдах і потрапила в півфінал до «Зеніту». Казанці в семи матчах зуміли перемогти чинного чемпіона Єдиної ліги ВТБ. Це було важко. УНІКС не виграв жодного матчу в Санкт-Петербурзі, але не здався в Казані, тож тепер цілком заслужено у фіналі.

Серія з «Зенітом» була величезним викликом. Головне її відкриття – Димитриевич. Так, македонець привертав увагу і раніше, але тепер він довів свій клас і досвід на практиці. Також схвальних слів тут заслуговують: Лабейрі, Хантер і, можливо, Мейкон. Хоча останньому не зайвим буде заявити про себе в протистояннях з «Локо». Поки це викликає певні суперечливі відчуття. Слід сказати і про Велимира Перасовича. Казанський наставник переграв свого зіркового колегу з Санкт-Петербурга.

Локомотив-Кубань

Шлях «залізничників» в Єдиній Лізі ВТБ 2022/23 підходить для сценарію якогось захоплюючого фільму про спорт. На старті турніру кубанці йшли мляво, потім зуміли зачепитися за шосте місце в регулярному сезоні і потрапили в турнір переможців, де піднялися ще на один рядок. Потім через три гри «Нижній Новгород» відправили у відпустку, а в півфіналі зустрілися з ЦСКА, який розгромили в семи зустрічах. Фінальний бій проти москвичів затягнувся до овертайму, і відбувся він на території суперника.

Локо вдосконалюється з кожною грою. Тепер на шляху до мрії краснодарців залишився тільки УНІКС. Хочеться сподіватися, що у південців ще є запас енергії, адже казанці без бою не здадуться.

Основною ударною силою "моторів" у боях з УНІКСом стануть Окаро Вайт, Джейлен Барфорд і Кріс Хортон. Можливо, Андрію Мартюку, Олександру Щербеньову чи ще комусь вдасться вдало підіграти. У південців хороший кадровий ресурс, але і у суперника він є. Це слід чітко розуміти.

УНІКС – Локомотив-Кубань

Історія протистояння

У цьому сезоні команди провели вже чотири матчі в Єдиній Лізі ВТБ. У регулярному сезоні пара зустрічей пішла на користь УНІКСу (83:75 вдома та 82:70 на виїзді), а в стадії переможців сильнішими виявилися «залізничники» (103:70 у Казані та 78:70 у Краснодар). У десяти останніх боях пара перемогла з рахунком 6:4 на користь баскетболістів з Татарстану.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вважають господарів поля явним фаворитом. Вони готові віддати лише 1,32 за перемогу УНІКСа. Перемога «залізничників» була б 3,4. Ставка на Total Under (162,5) кратна 1,85. Вони платять 1,95, щоб зламати цю стелю. Коефіцієнт фори 1(-8,5) становить 1,96. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікава пара. Кожна команда буде прагнути до свого першого чемпіонства. Ми очікуємо тут тривалого суперництва. Серія розпочнеться з впевненої перемоги господарів поля – Перемоги 1 та фори 1 (-8,5), принесеної яскравими лідерами, які не помиляються у вирішальних моментах. Обидві команди будуть грати в атакуючому стилі, їм подобається такий баскетбол.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0