ЦСКА – Зеніт. Вчорашні фаворити борються за бронзові медалі Єдиної Ліги ВТБ

5 травня на паркеті спорткомплексу «Мегаспорт Арена» в російській столиці відбудеться перший матч серії за бронзові медалі Єдиної ліги ВТБ 2022/23 між московським ЦСКА і пітерським «Зенітом».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ЦСКА – Зеніт

ЦСКА

Клуб показав негативну динаміку в сезоні. На старті він був майже бездоганним. Він пройшов регулярний сезон без поразок, фінішувавши на першому місці. Пізніше на стадії переможців він почав спотикатися, але відстояв свої позиції в таблиці. У чвертьфіналі він легко переміг суперника з групи Б на класі і пішов на сміливе «Локо». Тут і виявилися всі проблеми «армійців» (3:4 у серії).

Їхній зірковий склад значно порідшав за минуле літо, пішов навіть чудовий тренер. У підсумку дорогий проект Євроліги більше не існує. Є лише її сильно урізана версія, яка, як виявилося, не найкраща команда Росії. Зараз ЦСКА – клуб, який може поборотися за медалі Єдиної ліги ВТБ. Баскетбольне панування "червоно-синіх" в країні закінчилося. Зараз важливо зібратися, щоб взяти хоча б бронзу на змаганнях.

Мілутінов і Швед – головні герої нинішнього ЦСКА. Серб зараз у порядку, а ось росіянин нещодавно постраждав від рук хуліганів і отримав важку контузію. Є ймовірність, що сезон для нього закінчений. Якщо цей факт підтвердиться, то для москвичів це програш, який значно знижує їхні шанси у суперництві з пітерцями.

Зеніт

Уже на початку цього сезону було зрозуміло, що оновлений склад «Зеніту» поступається тому, який виграв Єдину Лігу ВТБ 2021/22. Основну першість нинішнього турніру «Зеніт» пройшов точно, утримавшись на третьому місці. У першому раунді плей-офф «синьо-біло-сині» обійшли МБА (3:1) і вийшли далі в УНІКС.

Серія проти казанців розвивалася по-різному. Вдома все виходило, але з поїздками була справжня проблема. Все вирішилося в сьомій грі, яка відбулася в Казані. Менш ніж за секунду до фінального свистка суперник вирвав перемогу. Ертель – головна зірка нинішнього «Зеніту». У фіналі він відбивав важливі м'ячі, але не був ідеальним, а реальних помічників на паркеті у француза не було так багато.

Обіграти ЦСКА в боротьбі за третє місце в турнірі обов'язково. Це буде порятунок сезону. Якщо чинний чемпіон візьме «дерев’яні медалі», то до керівництва збірної може виникнути багато питань.

ЦСКА – Зеніт

Історія протистояння

У цьому сезоні Єдиної Ліги ВТБ команди перетиналися чотири рази. По-перше, "солдати" взяли два матчі регулярного сезону (85:80 на виїзді та 100:80 вдома). Потім клуби перемагають один одного один раз на етапі переможців. Тут спочатку «Зеніт» був кращим на виїзді з рахунком 90:86, а згодом москвичі здобули позитивний результат у Санкт-Петербурзі (72:69).

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Незважаючи ні на що, букмекери вірять в ЦСКА. Виграють господарі поля з коефіцієнтом 1.56. Успіх гостей оцінюється в 2,42. Коефіцієнт мінімального тоталу (162,5) становить 1,9. Порушення цієї стелі балів також коштує 1,9. Якщо поставити на перемогу «Зеніту» в першому таймі, то можна збільшити свої гроші в 2,48 рази. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Що стосується оборони, то для армійців нічого не змінилося, оскільки Швед не найкращий гравець оборони, але травма Олексія – непоправна втрата для москвичів на передньому плані. Господарі працюватимуть від щільного захисту, але гості все одно переможуть – Перемога 2. Увімкнуться в цьому матчі з атаки і впевнено візьмуть перший тайм. Активний захист від ЦСКА зробить загальний рахунок бою відносно низьким - тотал менше (162,5).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0