ЦСКА – Зеніт. Майбутній чемпіон проти чинного?

Баскетбольний майданчик спортивного комплексу "Мегаспорт Арена" в Москві 6 лютого стане місцем з'ясування відносин між клубами ЦСКА і "Зеніт". Це матч етапу переможців Єдиної Ліги ВТБ 2022/23.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ЦСКА – Зеніт

ЦСКА

Команда ЦСКА продовжує писати історію Єдиної Ліги ВТБ. Вона пройшла регулярний сезон без поразок (22/0) і тепер виконує подібний трюк на етапі переможців. Тут «армійці» мають два позитивні результати поспіль. Є підстави вважати, що ЦСКА вийде у фінал турніру і забере трофей. Звичайно, не варто забігати так далеко, але передумови для таких розкладок точно є. Треба громити суперників і далі. В ідеалі вам потрібно закінчити сезон без поразок.

Об'єктивно баскетболісти ЦСКА зараз перевершують своїх колег із "Зеніту". Це стосується як фізичного, так і психологічного стану. Москвичам важливо не недооцінювати силу суперника. Якщо вам це вдасться, то перемога майже у вас в кишені.

Мілутінов активно сперечається в MVP сезону, але Швед не проти нав'язати конкуренцію партнеру в цій номінації. Подібну нагороду Олексій отримав за січень, лютий теж почав дуже активно. Є відчуття, що на майбутній бій росіянин вийде максимально мотивованим. Це той випадок, коли внутрішня конкуренція йде на користь спільній справі.

Зеніт

З приходом Паскуаля команда покращилася. У минулому сезоні «Зеніт» вперше в історії виграв трофей Єдиної ліги ВТБ. Далі склад команди був змушений змінитися, і поки що процес адаптації нових баскетболістів у клубі не завершено. Звідси й відносно туманні досягнення пітерців у нинішньому турнірі.

За підсумками регулярного чемпіонату Єдиної ліги 2022/23 команда з берегів Неви посіла третє місце, програвши пару фінальних матчів. Етап переможців "синьо-біло-синіх" також розпочався з осічки. Три негативні результати поспіль – майже затяжна криза. На щастя, в своєму останньому матчі «Зеніт» здобув перемогу. У будь-якому випадку, зараз у петербурзьких баскетболістів залишилися невирішені проблеми, і це сильно завадить їм на шляху до фіналу змагань.

ЦСКА – Зеніт

Історія протистояння

У поточній Єдиній лізі ВТБ "солдати" вже двічі засмучували "синьо-біло-синіх". Спочатку вони обіграли їх у Санкт-Петербурзі (85:80) у листопаді 2022 року, а потім у січні 2023 року в Москві (100:80). Перед початком нинішнього сезону «Зеніт» був сильнішим за ЦСКА у фіналі Суперкубка ВТБ, а ще до цього в головному матчі Кубка Гомеля.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

ЦСКА стабільно демонструє потужну гру. Він є фаворитом на перемогу в матчі. На Перемогу 1 букмекери готові давати лише 1,23. Коефіцієнт на Перемогу 2 – 4,2. За Total менше (169,5) платять 1,78. Якщо ви зробите ставку на подолання цієї планки очок, ви можете збільшити свої гроші в 1,97 рази. Гандикап 1 (-11,5) оцінюється в 2,2. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Армійці молодці і не будуть цього приховувати. Москвичі зі старту підуть вперед і захоплять перевагу в матчі. Гості будуть відбиватися, але тут важко щось сперечатися, адже ЦСКА не підведе. «Зеніт» не здасться, але сил для перемоги їм точно не вистачає. Столична команда впевнено візьме матч - Перемога 1 і Фора 1 (-11,5), який обіцяє бути відносно результативним - Тотал більше (169,5).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0