УНІКС – Нижній Новгород. Легка перемога Казані?

УНІКС зіграє 30 січня з «Нижнім Новгородом». Це перший матч команд у рамках стадії переможців Єдиної Ліги ВТБ 2022/23. Гру прийме арена Баскет Холл у Казані.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу УНІКС – Нижній Новгород

УНІКС

Казань в нинішньому сезоні вражає. Регулярний чемпіонат Єдиної ліги ВТБ вони завершили з балансом 20/2. УНІКС поступився в чемпіонаті лише ЦСКА. Надзвичайно гідні номери та заявка на участь у фіналі. В ідеалі потрібно виграти етап переможців, але, враховуючи потужність «солдат», тут допустимо бути другим, але не нижче. Треба відразу братися за справу, адже є і «Зеніт» (чинний чемпіон), і «Локо», що приходить до тями, і нахабні хлопці з МВА, які нічого і нікого не бояться.

«Нижній Новгород» не є аутсайдером стадії переможців, але за рівнем клуб точно не дотягує до УНІКСа. Казанці не повинні відчувати проблем у матчі. Вони зобов'язані терпіти Нижній Новгород, навіть не працюючи на висоті. Деріл Мейкон став героєм УНІКСа в останній грі регулярного чемпіонату і після цього став командою тижня турніру. Він набрав 16 очок, зробив чотири результативні передачі, зробив три перехоплення і зробив пару підбирань. Ефективно і максимально корисно. Підкреслимо, що таких яскравих особистостей у клубі чимало.

Нижній Новгород

Клуб завжди був сильним за мірками Єдиної Ліги ВТБ. Цього сезону він ще раз доводить це всім. Нижній Новгород завершив регулярний сезон на четвертому місці, обігравши в минулому турі хлопців з МБА (88:55), якими всі захоплюються. Олександр Ганкевич дуже добре виступив у цій грі і після неї отримав місце в символічній п'ятірці туру. Крім того, у цій зустрічі баскетболісти НН встановили власний рекорд по надійності захисту. У наступний тур команда крокує впевнено та з позитивним настроєм.

На виїзді з УНІКСом буде важко. Суперник перевершує «Нижній Новгород», мабуть, у всьому. Як діяти в такому випадку? Баскетболісти HH добре вміють захищатися. Не виключено, що працювати з суперником доведеться з жорсткого захисту.

УНІКС – Нижній Новгород

Історія протистояння

У цьому сезоні команди зустрічалися вже тричі. Їхні перші два матчі в Лізі ВТБ 2022/23 пройшли на користь казанців (75:57 на виїзді та 86:71 вдома). На Кубку Росії відбулася чергова командна битва. Тут ніжинці виявилися сильнішими (81:72). У десяти екстремальних змаганнях клубів – 8:2 за позитивними результатами на користь УНІКСа. Ці ігри припадають на період з 2019 по 2023 роки.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Казанці є реальною силою в Єдиній Лізі ВТБ 2022/23. Їх усі чекають у фіналі, тож букмекери вірять у них. Коефіцієнт на перемогу 1 лише 1,08. Win 2 платить 7,8. Ставки на тотал менше (154,5) множаться на 1,97. Якщо взяти Total Over (154,5), ви можете збільшити свій банк у 1,78 рази. Фора 1 (-14,5) оцінюється як 1,76. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

УНІКС неймовірно сильний у цьому сезоні. Їм потрібно вийти у фінал і боротися з ЦСКА майже на рівних. Ніжньогородського клубу шансів у цій грі немає. Команда господарів очікувано виграє з гандикапом 1 (-14,5). Гості не зможуть боротися, але намагатимуться зупинити суперника повною лінією захисту. Ми очікуємо відносно низьку загальну оцінку до фінальної сирени - Total Under (154,5).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0