Зеніт проти MBA. Зеніт складе чемпіонські повноваження?

Першого лютого на "Сибур Арені" в Санкт-Петербурзі відбудеться баскетбольний матч між клубами "Зеніт" і "МБА". Це другий раунд етапу переможців Єдиної Ліги ВТБ 2022/23.

Наші експертні прогнози та аналіз щодо Zenit проти MBA

Зеніт

Все виглядає так, ніби чемпіонська ера петербурзької команди прагне завершитися, ще не почавшись. Минулого сезону «синьо-біло-сині» були непоганими, а в нинішньому у них зі старту почалися проблеми. Та все ж «Зеніту» вдалося фінішувати на третьому місці в регулярному чемпіонаті, але все було дуже суперечливо. Начебто потрапити в трійку – це позитивно, але останні два матчі останнього туру змагань програли. Додамо сюди осічку з «Локо» в першій зустрічі етапу переможців, і загальна картина стає дуже сумною.

Затяті вболівальники пітерців кажуть, що це хитрий план Паскуаля і клуб просто вводить суперників в оману своїм бездарним баскетболом, а сам економить сили. Головний аргумент уболівальників ґрунтується на тому, що етап переможців не важливий, адже всі його учасники все одно вийдуть у плей-офф. Об'єктивно це лише спроби виправдати невдачу своїх кумирів, і не більше. Зеніт не в формі. Йому потрібно якомога швидше одужати, інакше скоро буде пізно.

MBA

Команда дуже круто підійшла до чемпіонату. Регулярний сезон турніру москвичі пройшли на вершині. Трохи змазаний вийшов фінал, де четверте місце віддали ніжинцям, але в цілому все було чудово. На етапі переможців Єдиної ліги ВТБ баскетболісти МБА стартували прогнозованою поразкою від ЦСКА. Все-таки це змагання зовсім іншого рівня. Тоді буде практично той самий УНІКС, а з усіма іншими суперниками в таблиці цілком можна зрізатися на рівних.

МВА і «Зеніт» зустрічаються в той момент, коли пітерці зовсім не в своєму роді. Можливо, на папері вони кращі за москвичів, але насправді тут і зараз все не на їхню користь. Від'їзд до Петербурга не буде легкою прогулянкою для команди. У цьому випадку гості повинні грати самостійно. Деякі з них легші. Вони не піддаються колосальному тиску ззовні, як суперник.

Зеніт проти MBA

Історія протистояння

У регулярному сезоні Ліги ВТБ цього сезону команди провели дві гри. У цих битвах клуби поразили один одного один раз. Спочатку петербуржці перемогли наприкінці листопада 2022 року вдома з рахунком 87:62. Пізніше (середина січня 2023 року) москвичі здобули позитивний результат на своїй території в овертаймі (76:75 після 67:67). Минулого літа в півфіналі Кубка Гомеля команди зустрілися. Тоді «синьо-біло-сині» вийшли в головний матч турніру, здобувши перемогу з рахунком 67:59.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

«Зеніт» — чинний чемпіон турніру, а IBA — новачок у ВТБ. Пітерці є явними фаворитами для букмекерів. За Перемогу 1 дають лише 1,10. Коефіцієнт на Перемогу 2 – 7,0. Ставки на тотал менше (156,5) множаться на 1,97. Подолання цієї межі очок коштує 1,78. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Гряде сенсація. У команди з берегів Неви вистачає фізичних проблем, а тепер до них додаються і психологічні. Жваві хлопці з IBA з радістю скористаються ситуацією і завдадуть поразки петербуржцям (Перемога 2). Гра буде швидкою, захоплюючою і продуктивною - Total More (156.5).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0