УНІКС – Локомотив-Кубань. Залізничники повертаються у велику гру?

В одному з матчів другого туру етапу переможців Єдиної Ліги ВТБ 2022/23 УНІКС Казань прийме краснодарський Локомотив Кубань. Гра пройде 2 лютого на арені Баскет Холл в головному місті Татарстану.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу УНІКС – Локомотив-Кубань

УНІКС

Клуб вражає в сезоні. Він пройшов регулярний сезон поточної Єдиної ліги ВТБ з результатом 20/2. Тут у нього дві поразки від ЦСКА. Про те, що саме «Казань» і армійці зіграють у фіналі турніру, говорили вже давно. Об'єктивно така думка логічна, але УНІКС не може розслаблятися наперед. Хоча б тому, що є «Зеніт», «МВА», «НН» і «Локо». До речі, на початку чемпіонату у "залізничників" було не дуже добре, але зараз "локомотиви" набрали обертів. Жителі півдня тепер становлять реальну загрозу. Якщо ми всі про це знаємо, то і тренер УНІКСа теж це знає. Велімір Перасович зобов'язаний правильно налаштувати своїх підопічних на матч.

Казанці стартували в переможному етапі Єдиної Ліги ВТБ 2022/23 з позитивного результату в волзькому дербі проти Нижнього Новгорода (86:85). Цей матч був непростим. Такого ж опору, а може, й більш активного, варто очікувати від кубанського «Локомотива».

Локомотив-Кубань

Сезон команда розпочала дуже мляво. Поступово клуб набрав форму і порівняно гідно завершив регулярний сезон Єдиної ліги ВТБ (шосте місце з балансом 12/10). Етап переможців "залізничники" почали з сенсаційного успіху проти "Зеніта" в Санкт-Петербурзі (92:90). Так, проблем у команди з берегів Неви вистачає, але цей факт аж ніяк не повинен применшувати спортивний подвиг «Локо».

Далі південцям потрібно взяти орієнтир на четвертий рядок, який тепер становить одну перемогу. Краснодарці їдуть до Казані в статусі аутсайдера. Це об’єктивний стан речей, але хоч трохи тут вони заслуговують на звання «темних конячок», оскільки нинішній прогрес «Локо» від матчу до матчу важко не помітити.

УНІКС – Локомотив-Кубань

Історія протистояння

У клубів вже є пара баталій поточного сезону Єдиної Ліги ВТБ 2022/23. Вони проходили у жовтні та листопаді минулого року. В обох випадках успіх був на боці баскетболістів Казані. Спочатку вони були сильнішими на своїй території з рахунком 83:75, а потім на виїзді – 82:70. У десяти останніх матчах пари – 8:2 за підсумками перемог на користь УНІКСа.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

УНІКС націлений на фінал Єдиної Ліги ВТБ 2022/23. Букмекери це добре знають і вважають його фаворитом. Вони готові дати 1,30 за успіх господарів. Переможна перевага гостей становить 3,5. Ставки на загальне менше (166,5) будуть помножені на 1,78. Якщо ви здійсните прорив цієї стелі, ви зможете збільшити свій банкрол в 1,97 рази. Коефіцієнт на гандикап 1 (-8,5) дорівнює 2. Встановіть додаток 1xbet appі зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

"Локо" приходить до тями і буде збільшувати свою переможну серію, але вони не можуть конкурувати тут і зараз з Казанню, яка грає в майже стандартний баскетбол. Гості намагатимуться виграти, але їм цього не вистачить усю гру, а ближче до кінця господарі знімуть усі питання щодо переможця – Перемога 1 та фора 1(-9).Жвавий початок бою забезпечить великі цифри на табло для його фіналу – Тотал більше (166,5).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0