МВА проти Нижнього Новгорода. Тест на міцність перед наступним кроком

19 січня в останньому турі регулярного чемпіонату Єдиної ліги ВТБ 2022/23 столичні баскетболісти МБА прийматимуть гостей з Нижнього Новгорода. Зустріч відбудеться на арені "Баскет Холл" у Москві.

Наші експертні прогнози та аналіз MBA проти Нижнього Новгорода

MBA

Відкриття сезону Єдиної Ліги ВТБ. Нахабні новачки турніру. ТОП баскетбольний клуб з Росії без іноземних гравців. Це все про MBA, і все це чиста правда. Команда давно гарантувала собі вихід до наступного етапу Єдиної ліги ВТБ, але тепер потрібно завершити нинішній етап на позитивній ноті, фінішувавши четвертим з перемогою. На даний момент IBA має 13 позитивних результатів після 21 зустрічі. НН відстає на одну перемогу. Ви не можете дозволити вашому конкуренту наблизитися.

Вдома столичні провели десять матчів і здобули вісім перемог. Дуже хороший. Вам потрібно завершити регулярний сезон перемогою на своїй території. Це і радість для вболівальників, і своєрідне самоствердження. У минулому турі москвичі перемогли «Зеніт», який зазначений у таблиці вище.

Нижній Новгород

Команда вже пробилася до наступного раунду Єдиної Ліги ВТБ 2022/23. Зараз вона займає п'яте місце з балансом 12/9 у турнірній таблиці чемпіонату. Четвертий MBA має в активі ще одну перемогу. У «Локо», яке посідає шостий рядок загального заліку, наразі 11 позитивних результатів.

В останньому турі регулярного сезону відбудеться розподіл місць у підсумковому протоколі між цими трьома командами. Нижньому Новгороду потрібна перемога над прямим конкурентом. Якщо воно буде великим (з відривом у вісім очок і більше), то вийде стати четвертим у загальному заліку. Команда має величезну мотивацію для майбутньої поїздки.

У нинішньому чемпіонаті ніжинський баскетболісти провели десять виїзних ігор. Вони виграли шість із них. Досить середньо, але тут треба сказати, що за чотири екстремальних битви команди на чужій території є три її позитивні результати.

МВА проти Нижнього Новгорода

Історія протистояння

У команд три спільні матчі, вони відбулися в період з 2021 по 2022 рік. У нинішньому сезоні Ліги ВТБ клуби розійшлися вже в першому турі регулярного сезону. Бій відбувся в Нижньому Новгороді в кінці жовтня минулого року і завершився перемогою гостей в овертаймі (87:80 після 72:72).

Раніше (у вересні 2022 року) москвичі перемогли HH в боротьбі за третє місце в Кубку Гомеля (69:66). Перший генеральний бій команд був товариським (вересень 2021). У ньому удача посміхнулася ніжинцям (98:61).

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Хлопці з IBA увірвалися в Лігу ВТБ і наробили навколо себе багато шуму, граючи в класний баскетбол. На це не могли не відреагувати букмекери. Домашня команда є фаворитом для 1xbet. Їм дається 1,54 за Перемогу 1. Перемога 2 коштує 2,538. Ставки на тотал менше 153,5 множаться на 1,91. Якщо ви здійсните прорив цієї стелі, ви зможете збільшити свій горщик у 1,85 рази. Коефіцієнт на гандикап 1 (-5,5) становить 2,03. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Нижегородці приїдуть до Москви налаштованими на перемогу, але це буде класичний випадок не забігати наперед. Суперники зараз краще підготовлені, і у них є кілька холоднокровних найкращих гравців. Поєдинок буде важким, але завершиться впевненою перемогою господарів поля – Перемога 1 та фора 1 (-5,5). Емоції не вщухнуть до фінальної сирени. Баскетболісти обох боків із завидною наполегливістю ведуть атаку – Тотал великий (153,5).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0