Нижній Новгород - ЦСКА. Чергова перемога «солдат» чи є інтрига?

Нижній Новгород 10 січня прийме ЦСКА в одному з матчів регулярного чемпіонату Єдиної ліги ВТБ 2022/23. Це зустріч 20-го туру. Гра відбудеться на «Нагорній арені».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Нижній Новгород» – ЦСКА

Нижній Новгород

Із балансом 11/7 зараз команда займає п'яте місце в Єдиній лізі ВТБ. Круто, але таке відчуття, що це стеля. Баскетболістки з Нижнього Новгорода ніколи не увійдуть до четвірки. ЦСКА, УНІКС, Зеніт і МБА - клуби зовсім іншого рівня.

У будь-якому разі НН є чим пишатися. Вони впевнено почуваються в зоні плей-офф і мають позитивну різницю в очках. У цьому сезоні Аллен Брайон набирає трохи менше 17 очок за гру, за цими показниками входить у ТОП-5. Роберсон Джастін посідає шосте місце в Лізі за результативними передачами за гру (близько 5,5). Бабурін Євген – найкращий баскетболіст турніру з перехопленням (2,3).

Водночас у НН немає хороших підбираючих баскетболістів. У матчі з ЦСКА це може стати фатальним моментом. У супротивника є чудові снайпери, яким рідко потрібні другі шанси, але якщо їх дати тоді, коли це потрібно, то все може закінчитися вкрай сумно.

Нижній Новгород зіграв десять виїзних матчів у Єдиній Лізі ВТБ 2022/23. Вони здобули шість перемог. Результат не найкращий, але непоганий. Частково так зараз можна охарактеризувати всю гру клубу.

ЦСКА

Москвичі готові повернутися на трон Єдиної ліги ВТБ. У минулому сезоні вони не стали чемпіонами і, здається, зробили правильні висновки. Зараз ЦСКА в турнірі має серію з 19 позитивних результатів поспіль. Наразі «армійці» не мають жодної поразки в чемпіонаті. Це неймовірний результат і вже рекорд на змаганнях. Клуб знаходиться на чудовому шляху, і нам потрібно намагатися розвивати успіх далі. У ЦСКА найкраща атака та різниця очок у чемпіонаті та третій захист.

Час від часу тренерський штаб дає відпочинок основним баскетболістам, але це ніяк не впливає на результати. Виходить, що москвичі на голову вище суперників у турнірі. Чи виступлять найкращі з найкращих проти HH? Важко сказати, але об’єктивно це не надто потрібно.

Швед, набираючи майже 17 очок за зустріч, займає четверте місце в цій суперечці цього сезону. Мілутінов тут дев'ятий (трохи більше 15 очок за гру). Олексій також другий за результативними передачами (7,4), а Нікола – найкращий баскетболіст сезону, який підбирається (8,7). Це якщо коротко поглянути на лідерів ЦСКА.

Нижній Новгород - ЦСКА

Історія протистояння

14 листопада 2022 року відбувся останній бій команд. Це був перший тур нинішнього регулярного сезону ВТБ. Гра проходила в Москві і завершилася неймовірно потужною перемогою господарів з рахунком 107:63. ЦСКА розрахований на серію з восьми перемог поспіль. Востаннє ніжинці були сильнішими за "армійців" у травні 2021 року.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Стабільність гри ЦСКА завоювала довіру букмекерів. Перемога гостей у майбутній зустрічі оцінюється в 1,048. Перемога господарів оцінюється в 11,5. Коефіцієнт на Total Under 167,5 становить 1,91. Фора 2 (-20) коштує 2,15. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Зараз не час для сенсацій. ЦСКА цілком прогнозовано переможе «Нижній Новгород» з гандикапом 2 (-20). Коли армійці займуться опорою, вони сповільняться, щоб зберегти свої сили на майбутнє і не витрачати їх на не дуже тонку оборону свого супротивника – Total Under (167,5).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0