Зеніт – Локомотив-Кубань. Чи зможе Краснодар відновити колишню форму?

Зеніт і Локомотив-Кубань з'ясовуватимуть свої баскетбольні стосунки на паркеті спорткомплексу "Сибур Арена" в Санкт-Петербурзі. Гра відбудеться 11 січня.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Зеніт» – «Локомотив-Кубань».

Зеніт

Пітерівці посідають третє місце в турнірі. У них 15 перемог у 19 матчах. Результат непоганий, але вони діючі чемпіони і хочуть захистити титул. Поки що все вказує на те, що це завдання буде максимально складним. Зеніт двічі програвав УНІКСу, ЦСКА і Автодору. Тут можна пояснити майже все, але тільки не негативний результат проти «Саратова» вдома. Невська команда ще не до кінця оговталася від літньої перебудови.

З іншого боку, вірогідність того, що ЦСКА виграє регулярний сезон, становить 99%. Тому немає потреби надто зосереджуватися на цій меті. Зеніту потрібен другий титул. Їм потрібно працювати у своєму темпі і вже думати про плей-офф. Там буде зовсім інший баскетбол. В ідеалі ми повинні йти туди з другого місця. Зараз це місце займає УНІКС, який теж так легко не здасться. У будь-якому випадку, їм доведеться рухатися вперед без проблем і чекати помилок від найкращих бомбардирів. Завдання на найближче майбутнє просте: перемагати в кожній грі. Клуб перебуває в серії з шести домашніх перемог поспіль.

Локомотив-Кубань

Зараз «залізничники» йдуть шостими в підсумковій таблиці Єдиної ліги ВТБ 2022/23. У них дев'ять перемог у 19 зустрічах. В середньому від «Локо» всі чекають більшого, але йому, схоже, не вистачає сил. Можливо, в міжсезоння на заміну тим, хто пішов, були підписані не зовсім ті ж баскетболісти.

В останніх чотирьох матчах у змаганнях Краснодар має лише один позитивний результат. У згаданому відрізку південці програли ЦСКА (це можна пробачити), МБА (неохоче, допускається і такий розклад із зухвалим новачком) і Нижньому Новгороду (цей результат сильно підриває репутацію південців). Вже зараз ходять чутки, що кубанці будуть виходити на колишній рівень дуже довго.

Зеніт – Локомотив-Кубань

Історія протистояння

16 листопада 2022 року команди перетнулися в першому колі нинішнього сезону ВТБ. Матч проходив у Краснодарі. Перемогу домівку привезли "Санкт-Петербург" (68:62). У десяти надзвичайних битвах команд – 6:4 за позитивним результатом на користь «Зеніту».

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

"Локо трохи програв у цьому сезоні, і цей факт не залишився непоміченим букмекерами. Зеніт є беззаперечним фаворитом. Лише 1,096 дається на Перемогу 1. Ставки на перемогу 2 помножуються на 7,6. Коефіцієнт на загальне менше (163,5) становить 1,85. Якщо взяти Total Over (163,5), ви можете збільшити свій банк у 1,91 рази. Фора 1 (-15) коштує 1,95. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Зеніт перевершує Локо за всіма показниками. Крім того, південці переживають не найкращий період, а нещодавню непотрібну втрату можна сміливо списати на везіння суперника та недооцінку сил своєї сторони. Паскуале знайде правильні слова, щоб привести своїх людей у правильний настрій для «залізничників». Команда господарів виставить на табло своїх найкращих гравців і виграє з гандикапом 1 (-15). «Зеніт» буде грати строго від оборони, що позначиться на загальному рахунку – Тотал менше (163,5).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0