Самара – УНІКС. Чи потрібна казанцям перемога?

В одному з матчів 21-го туру Єдиної Ліги ВТБ 2022/23 Самара прийматиме УНІКС. Гра відбудеться на паркеті арени Палацу спорту імені В.С.Висоцького.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Самара» – «УНІКС».

Самара

зараз займає сьому позицію в турнірній таблиці чемпіонату з балансом 8/12. Подібна статистика у відстаючої «ПАРМИ», сім перемог і 13 поразок у «Автодору», який не входить до ТОП-8. Виявляється, у самарців ситуація слизька. Вони близькі до виходу в наступний раунд турніру, але поки що не гарантовані.

Самара вміє і любить забивати очки. Є відчуття, що цей нюанс стане в нагоді в майбутній битві. Суперник уже вирішив усі свої проблеми на цьому етапі змагань, і тепер може грати для душі. Його склад наповнений яскравими атакуючими баскетболістами, які в майбутньому матчі можуть отримати більше свободи дій, ніж зазвичай. На це варто зробити ставку. У цьому випадку Самарі потрібна висока реалізація своїх моментів, тоді у неї буде шанс хоч на щось. Треба прийняти той факт, що суперник має незаперечний клас. Конкурувати з ним на рівних не вийде.

УНІКС

УНІКС завершить регулярний сезон на другому місці. Зараз на його рахунку 18 перемог і дві поразки. Наздогнати ЦСКА йому вже не вдається, а побоюватися «Зеніту», який зараз йде третім у турнірній таблиці, теж не варто. Виходить, що пара ігор, що залишилися на турнірі, для Казані – якась формальність. При цьому варто розуміти, що честь клубу понад усе, а осічки точно нікого не фарбують.

У минулому турі УНІКС переміг ПАРМУ, але лише в овертаймі. Можливо, вже тоді казанчани почали трохи збиватися в атаках і не виходило ззаду. Другий момент особливо помітний у битві з перм'яками. Казанці упустили в тому бою багато непотрібних очок. Є підстави вважати, що поїздка в Самару буде такою ж. Баскетболісти з Татарстану гратимуть у своє задоволення і дозволять супернику зробити те ж саме.

Самара – УНІКС

Історія протистояння

У поточному регулярному сезоні Єдиної Ліги ВТБ клуби вже перетиналися. Це було в листопаді 2022 року. Матч проходив у Казані. Господарі майданчика виграли його з рахунком 94:86. Раніше (у 2016 році) клуби провели товариський матч. У ньому успіх знову був на боці УНІКСа (86:57). Інших спільних матчів у команд поки немає.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

УНІКС – справжня сила Ліги ВТБ цього сезону. 1xbet вірить у команду та вважає її явним фаворитом майбутньої гри. Ставки на Victory 2 множаться лише на 1,22. На перемогу господарів дають 4,46. Коефіцієнт на загальне менше (163,5) становить 1,88. Ціна за злам цієї стелі 1,88. Якщо взяти гандикап 2(-9), ви можете збільшити свій банк у 1,73 рази. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Зеніт перевершує Локо за всіма показниками. Крім того, південці переживають не найкращий період, а нещодавню непотрібну втрату можна сміливо списати на везіння суперника та недооцінку сил своєї сторони. Паскуале знайде правильні слова, щоб привести своїх людей у правильний настрій для «залізничників». Команда господарів виставить на табло своїх найкращих гравців і виграє з гандикапом 1 (-15). «Зеніт» буде грати строго від оборони, що позначиться на загальному рахунку – Тотал менше (163,5).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0