МВА проти Зеніту. Битва найкращих представників Єдиної Ліги ВТБ

16 січня в центральному матчі 21-го туру Єдиної Ліги ВТБ 2022/23 столичні хлопці з МБА приймуть пітерський «Зеніт» на паркеті московської арени «Баскет Холл».

Наші експертні прогнози та аналіз MBA проти Зеніту

МВА

Клуб МВА вже можна вважати відкриттям сезону Єдиної Ліги ВТБ. Об’єктивно, баскетболістам МВА складно конкурувати лише з ЦСКА, УНІКСом та «Зенітом». Так, у сезоні вони мають осічки з іншими суперниками, але в цьому світі, крім сезону з ЦСКА, ніхто не ідеальний.

Зараз команда перебуває в серії з трьох поразок. На папері це виглядає жахливо, але якщо подивитися, то тут не все критично. Є дві поразки від лідерів (ЦСКА та УНІКС), які можна пробачити. Різниця в класі є, і це незаперечно. Залишилася тільки невдача в битві з Єнісеєм, яка затягнулася до овертайму. Буває, хлопці з IBA віддали багато сил в битвах з москвичами і казанцями, а виїхати в Красноярськ їм просто не вистачило сил.

Вдома проти «Зеніту» буде нелегко, але потрібно шукати свої шанси. Вони обов’язково будуть, головне, щоб реалізація не підвела. У MBA є хороші виконавці, на них потрібно робити ставку. Наприклад, Касаткін може перетягнути сірник.

Зеніт

З балансом 16/4 команда посідає третє місце. УНІКС і ЦСКА в регулярному сезоні пітерці не можуть наздогнати. Саме їм «Зеніт» програв свої матчі цього сезону. Тут не потрібно драматизувати. Треба спокійно виходити в наступний раунд. Третя позиція команді з берегів Неви також не загрожує. Насправді для "синьо-біло-синіх" зустріч з МБА не надто важлива. Перемагати потрібно тільки заради престижу. Жодних інших переваг у цьому результаті не видно.

Лідер Петербурга Томас Ертель увійшов до свіжої п'ятірки лідерів туру Єдиної Ліги ВТБ 2022/23. В останньому матчі він набрав собі 20 очок (з них 12 – кидками з-за дуги), також на рахунку хлопця дев’ять передач і п’ять підбирань.

МВА проти Зеніту

Історія протистояння

21 листопада 2022 року команди вже перетнулися в поточному сезоні Єдиної Ліги ВТБ. Зустріч відбулася в Санкт-Петербурзі. Господарі майданчика виграли його з рахунком 87:62. Гості тоді взяли лише одну чверть. Раніше (у вересні) команди зустрілися в півфіналі Кубка Гомеля. Пітерці в цьому бою знову були кращими (67:59). Інших спільних матчів у клубів поки немає.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

«Зеніт» є чинним чемпіоном турніру, і 1xbet вважає його явним фаворитом. На перемогу 2 букмекерська компанія готова дати лише 1,16. Коефіцієнт на перемогу 1 – 5,45. Разом менше 155,5 платить 1,89. Перевищення цієї межі балів коштує 1,89. Якщо ви отримуєте гандикап 2 (-12), ви можете помножити свій банк на 1,88. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Поєдинок з IBA «Зеніту» не дуже потрібен, але для москвичів цей бій важливий, оскільки їм потрібно відстояти четверте місце в турнірній таблиці. Так, вони вже забезпечили собі місце в наступному раунді турніру, але їм потрібно зайти з хорошого місця. У будь-якому випадку Паскуале не дозволить своїй стороні вийти на поле. У нього вже є ідеї на найближче майбутнє, і він буде їх применшувати. У підсумку гості переможуть і зроблять це надзвичайно впевнено – перемога 1 і фора 1 (-12). У господарів поля немає причин закриватися, вони будуть активно вести атаки до фінальної сирени, тому загальний рахунок гри обіцяє бути відносно високим – Тотал більше (155,5).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0