UNICS проти MBA. Головний матч туру Єдиної Ліги ВТБ

Четвертого січня казанський УНІКС побореться за перемогу з московським МВА. Це матч 19-го туру регулярного чемпіонату Єдиної Ліги ВТБ сезону 2022/23.

Наші експертні прогнози та аналіз UNICS проти MBA

УНІКС

До середини Єдиної ліги ВТБ сезону 2022/23 стало зрозуміло, що казань стане головним подразником ЦСКА в поточному чемпіонаті. Зараз клуб посідає друге місце в турнірній таблиці з балансом 16/2. Хлопці з Татарстану в сезоні програли лише «армійцям». У боях з іншими суперниками особливих проблем у них не було. Це потужно. Цей факт вже можна вважати заявкою на плей-офф з хорошої позиції. До речі, поїздка туди вже давно по кишені казанців.

В УНІКС достатньо вмілих баскетболістів, які часто вилітають у символічні п'ять турів Ліги ВТБ. У матчі з москвичами потрібно працювати на максимум. Суперник, вочевидь, неспроста йде високо в чемпіонаті. Його не можна недооцінювати. Треба на початку бою розбити москалів і не дати їм повернутися ні на хвилину. У матчі варто очікувати активної гри снайперів УНІКСу в першій лінії. У казанців другий показник нападу та захисту чемпіонства (різниця очок: +305).

MBA

Новачок Єдиної Ліги ВТБ 2022/23 успішно закріпився в чемпіонаті. Позаду вже 18 зустрічей на турнірі. Зараз москвичі посідають четверте місце в турнірній таблиці з 12 перемогами і, відповідно, шістьма поразками. Головне завдання на решту зустрічей – відстояти своє. Об'єктивно ЦСКА, УНІКС і "Зеніт" перевершують МВА в класі. Змагатися з ними на довгій дистанції команді нереально, але бути вище за інших суперників у чемпіонаті цілком реально. MBA любить грати в атакуючому стилі. Іноді від цього трохи страждає захист клубу, але в цілому ситуація в цьому плані контрольована (різниця очок +83).

Відзначимо, що баскетболісти МБА точно зіграють у плей-офф. Там вони собі гарантували місце, тепер залишається лише попрацювати над позиціями в таблиці, щоб мати комфортного суперника в першому колі. Змагатися з УНІКСом на рівних буде важко, але у москвичів є секретна зброя в особі Касаткіна. Даніель вміє набирати правильні бали.

UNICS проти MBA

Історія протистояння

28 жовтня 2022 року клуби вже перетиналися в Єдиній Лізі ВТБ поточного скликання. Це була перша спільна гра між командами. Він проходив у Москві і завершився перемогою гостей з рахунком 97:81. У тому бою УНІКС віддав супернику лише одну чверть (22:19; 23:19; 22:26 і 30:17).

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вважають УНІКС фаворитом практично в кожній грі Єдиної Ліги ВТБ, за винятком битв з ЦСКА. У цьому випадку вони платять лише 1,07 за перемогу Казані. Перемога IBA коштує 9,1. Коефіцієнт на гандикап 1 (-15) становить 1,7. Всього до 164,5 платять 1,89. Подолання цієї точки відсікання коштує 1,87. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

УНІКС так само небезпечний, як і на початку сезону, але в грі IBA спостерігаються ознаки занепаду, який може бути тимчасовим і пов'язаним з втомою, оскільки гравці вперше грають в Єдиній лізі ВТБ. «Казань» із задоволенням скористається своїм шансом поборотися з москвичами – перемога 1 і гандикап 1 (-15), при цьому розважаючи своїх уболівальників безліччю красивих голів. Їх суперник також може забити, і буде протистояти програшу до останнього звукового сигналу - Total Over (164,5).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0