Портленд проти Детройта. Прогноз на матч НБА

Портленд не програвав Детройту вдома з 2017 року. 3 січня команди зіграють ще одну очну зустріч. Чим закінчиться двобій? Ставки та прогноз на матч дадуть відповідь на запитання.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Портленд" проти "Детройта".

Портленд

Після невдалої поїздки в Сан-Франциско Портленд повертається в Орегон. Вдома підопічні Чонсі Біллапса завжди показували набагато краще, ніж на виїзді. Наприклад, в останньому матчі "Трейл Блейзерс" не залишили шансів "Шарлотту" (124:113), а до цього двічі розібралися з "Міннесотою" (124:118 і 133:112).

"Портленд" провів останній матч без Юсуфа Нуркіча. Не зіграє боснієць і в цій зустрічі. Його відсутність послабить Pathfinders, оскільки Дрю Юбенкс був не найкращою заміною для нього.

Детройт

У зустрічі з Портлендом Детройт зіграє неоптимальним складом. Найбільшою втратою є відсутність Кілліана Хейса, який вважається найкращим розігруючим у команді. Він буде відсутній на корті протягом трьох тижнів. Також у лазареті Ісайя Лейверс.

Детройт виграв останній матч. Два дні тому підопічні Дуейна Кейсі успішно вирушили в Міннеаполіс, де перемогли "вовків" (116:104). Перемога над Міннесотою стала десятою для Пістонс у сезоні.

Портленд проти Детройта

Прогноз підсумків гри

Обидві команди велику увагу приділяють атаці. Портленд, наприклад, набирає вдома в середньому 117,3 очка. Рекорд Детройта на виїзді становить 110 очок. У "Тріал Блейзерс" не буде Нуркіча. У цьому випадку захисні дії господарів втратять стійкість, тому гостям варто виступати результативніше. Усе вказує на те, що зустріч буде видовищною.

Наш прогноз - сума більше 230,5 балів при коефіцієнті 1,78 в букмекерській конторі 1xbet. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Детройт – цікава команда. «Пістонс» чудові в нападі. Не виключено, що цього разу «Трейл Блейзерс» не зможуть зупинити «Пістонс», адже вони виступатимуть без свого головного центрового.

Другий прогноз – Детройт з гандикапом (+11,5) балів на 1,71.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0