Локомотив-Кубань - Нижній Новгород. Матч прямих конкурентів Єдиної Ліги ВТБ

5 січня на «Баскет Холл Арені» в Краснодарі відбудеться матч 19-го туру Єдиної ліги ВТБ між «Локомотивом Кубань» і «Нижнім Новгородом». На даний момент команди йдуть з однаковою різницею в перемогах і поразках у змаганні.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Локомотив-Кубань» – «Нижній Новгород».

Локомотив-Кубань

Відносно недавно «залізничники» були такою командою Ліги ВТБ, яка поступається лише ЦСКА, УНІКСу та Зеніту. Влітку клуб трансформувався, і є думка, що процес не пішов. Зараз «Локо» краще в чемпіонаті та МВА. Наразі «Краснодар» посідає п’яте місце в турнірній таблиці чемпіонату. У них десять перемог у 18 зустрічах. Це зона плей-оф, але непогано було б наздогнати підсумковий протокол. Для цього потрібно не спотикатися і чекати осічок прямих конкурентів.

Якщо шукати недоліки південців, то варто звернути увагу на їх захист. У цьому компоненті у клубу все далеко не гладко, але дуже часто цей момент нівелюється якісною атакою. Кріс Хортон потрапив до символічної збірної минулого туру ВТБ 2022/23. Йому трохи не вистачало дабл-дабл (15 очок у кошик, дев'ять м'ячів на щиті та чотири перехоплення). На своїй території «Локомотив-Кубань» провела дев'ять матчів у турнірі. П'ять разів він святкував перемогу. Пристойні цифри.

Нижній Новгород

З балансом 10/8 клуб розташувався на шостому місці в загальному заліку Єдиної ліги ВТБ 2022/23. Від «Локо» «НН» відстає лише за другорядними факторами. Якщо вдасться виграти наступний матч, команда поміняється місцями із «залізничниками» в підсумковому протоколі.

У «Нижнього Новгорода» хороший захист, але лінія атаки від цього трохи страждає. З іншого боку, це клубний стиль баскетболу. Цей факт є лише особливістю, а не позитивним чи негативним моментом. У нинішньому розіграші чемпіонату баскетболісти НХ провели вже дев'ять виїзних ігор. У них їм вдалося виграти чотири рази. Результат цілком гідний. Нікола Ребіч увійшов до першої п'ятірки тижня.

Локомотив-Кубань - Нижній Новгород

Історія протистояння

27 жовтня 2022 року клуби провели матч першого туру поточної Єдиної ліги ВТБ. Це відбулося в Нижньому Новгороді. У ньому господарі майданчика здобули розгромну перемогу з рахунком 93:79. У десяти останніх битвах команд – 6:4 за перемогами на користь кубанських «залізничників».

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери пам'ятають, що "Локо" в недалекому минулому були баскетбольною елітою країни, і вважають їх фаворитами. За Перемогу 1 готові віддати лише 1,425. Перемога гостей оцінюється в 3,08. Коефіцієнт на тотал менше 159,5 становить 2,01. Для того, щоб подолати це обмеження продуктивності також варто 1,72. Ставка на гандикап 1 (-6) множиться на 1,952. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Локо перебудовується в ході сезону. Вони невдало стартували в Єдиній лізі ВТБ 2022/23, але тепер вони набрали темп. Домашня команда налаштована на комфортну перемогу — 1 перемога та гандикап з 1 (-6) - але далеко не впевненість, що вони зможуть взяти повний реванш за поразку в першому раунді. Обидві команди виділяються відносно хорошими результатами в турнірі. Загалом більше 159,5 має зробити хитрість тут.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0