MBA проти ЦСКА. Московське дербі в Єдиній Лізі ВТБ

23 грудня в центральному матчі 18-го туру Єдиної ліги ВТБ 2022/23 МБА прийматиме ЦСКА. Столичне дербі відбудеться на паркеті арени «Крилатське» в головному місті Росії.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу MBA проти ЦСКА

MBA

З балансом 12/5 команда тепер четверта в турнірній таблиці. Ідучи третім, «Зеніт» дає надію москвичам обійти його, але тут не все так очевидно. У всякому разі, ніхто не очікував таких потужних виступів від MBA на чемпіонаті. За результатами команда однозначно стане відкриттям турніру.

Яскраво виглядав Тимофій Якушин в останній зустрічі проти Мінська. У цьому бою він набрав 16 очок, забив сім голів на щиті та сім разів знайшов партнерів результативними передачами. За ці досягнення він був удостоєний місця в збірній тижня.

Боротьба з ЦСКА буде важкою. Суперник зробить все, щоб взяти дербі, і у нього повний порядок з ефективним класом. Баскетболістам MBA, об'єктивно, в цій зустрічі ловити майже нічого. Звучить трохи грубо і максимально песимістично, але це правда.

ЦСКА

Поки що скаржитися нема на що. Позаду 17 матчів в Єдиній Лізі ВТБ 2022/23 і в них «солдати» здобули 17 перемог. 100% результат, і він цілком прогнозовано відповідає першому рядку в підсумковому протоколі змагань. Швед і Мілутінов - головні зірки нинішнього ЦСКА. Вони не грали в двох іграх поспіль. Є інформація, що вони мають певні пошкодження. Зараз ризикувати здоров'ям немає сенсу, адже москвичі справляються з суперниками в напіврезервному складі. Чи з’являться ці хлопці, щоб боротися з MBA? Поки невідомо, але цей момент точно не є ключовим у майбутньому протистоянні.

ЦСКА має найкращу атакувальну лінію в Єдиній Лізі ВТБ 2022/23. В середньому клуб дає суперникам 93 бали і при цьому не надто багато віддає. За рівнем захисту червоно-сині йдуть на турнірі другим, недоотримавши близько 73 очок за гру. Скажімо також, що у столиць очікувано найкраща різниця очок (+409) у поточному ВТБ.

Лівіо Жан-Шарль став героєм останнього матчу проти «Локо». На його рахунку 25 очок, 10 підбирань, 4 передачі та 2 блок-шоти. Це була його найкраща гра за ЦСКА. Легіонер після матчу увійшов до символічної п'ятірки туру. Заслуженим.

MBA проти ЦСКА

Історія протистояння

У 2017 році команди зустрілися через товариський матч. Він завершився розгромною перемогою ЦСКА (80:56). У 2020 році клуби перетнулися в півфіналі Кубка Гомеля. "ЦСКА" знову взяв зустріч (106:59). У середині жовтня цього року між командами відбулася боротьба в рамках першого туру поточної Єдиної Ліги ВТБ. «Червоно-сині» виграли його без проблем (110:78). Поки що це все бої в парах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

ЦСКА, який не програвав у цьому сезоні, є явним фаворитом майбутньої зустрічі. На Перемогу 2 букмекери дають лише 1,06. На успіх IBA, навпаки, дають космічний коефіцієнт 9,9. Якщо взяти Total менше 171,5, то можна збільшити свій банк в 1,89 рази. За перевищення цієї межі балів виплата також становить 1,89. Ставки на фору 2 (-15) множаться на 1,7. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Жодних сенсацій на горизонті. ЦСКА спробує пройти регулярний сезон без промаху. Гостей чекає велика перемога – 2 перемоги та фора 2 (-15). Вони дадуть своєму супернику простір для перепочинку, але вони також добре попрацюють попереду. Це зробить загальний рахунок матчу відносно високим – Тотал більше (171,5).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0