ЦСКА – Нижній Новгород. Чи є тут сенсація?

22 березня в московському спортивному комплексі «Мегаспорт Арена» відбудеться матч між місцевим ЦСКА і «Нижнім Новгородом», який приїде до нього в гості в рамках етапу переможців Єдиної ліги ВТВ 2022/23.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ЦСКА – Нижній Новгород

ЦСКА

«ЦСКА» пройшов регулярний чемпіонат без поразок, посівши там перше місце. На стадії переможців клуб кілька разів спіткнувся, але при цьому вже давно гарантував собі верхній рядок у турнірній таблиці. У плей-офф він зіграє з другою командою групи В. При всій повазі до Стадії невдах, суперник ЦСКА не матиме шансів у серії. Виходить, що тепер москвичі можуть просто підтримувати форму і не більше того. Їх не потрібно рвати і кидати на підлогу, потрібно грати обережно, щоб уникнути будь-яких травм. Обстановка комфортна.

Як би там не було, але ЦСКА зібрав кращих з кращих. Ці хлопці, навіть граючи на половину своїх можливостей, здатні знищити Нижній Новгород, особливо з власною публікою, яка хоче крутого баскетболу і моря красивих м'ячів. Мілутінов і Швед не проти попрацювати за особисті нагороди, які можуть отримати на фініші турніру.

Нижній Новгород

Регулярний сезон Єдиної Ліги ВТБ 2022/23 клуб завершив на четвертому місці. На стадії переможців йому все ж вдається відстояти своє. Локо відстає на один позитивний результат. НГ та «залізничники» зіграють у плей-офф, а до кінця раунду між ними розігрується лише паркетна перевага у зустрічах на вибування. Поразка ніжинців від ЦСКА не стане для них вироком у цьому плані, адже «локомотиви» грають паралельно з УНІКСом, а попереду ще один тур змагань.

Звичайно, хлопці з НН намагатимуться грати з ЦСКА на перемогу, але, чесно кажучи, може бути випадок, коли їм не вдасться стрибнути вище голови. Різниця в класі з капіталом у них неймовірна. Тут залишається сподіватися лише на випадок, удачу чи на недооцінку себе суперником, а може на все це разом і відразу. Об'єктивних причин перемоги «Нижнього Новгорода» в матчі не може знайти навіть найзатятіший їх уболівальник.

ЦСКА – Нижній Новгород

Історія протистояння

У нинішній Єдиній Лізі ВТБ 2022/23 команди вже тричі перетиналися (двічі в регулярному чемпіонаті, а також гра зі стадії переможців). У всіх цих поєдинках сильнішими були «солдатці» (109:79 і 89:70 на виїзді, 107:63 вдома). Москвичі розбиті на серію з десяти перемог поспіль. Баскетболісти ХН востаннє перемагали ЦСКА у травні 2021 року.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Для букмекерів все дуже просто і фаворитом є господарі. За перемогу дають лише 1,12. При цьому за перемогу команди гостей платять 6,25. Ставки на тотал менше (165,5) множаться на 1,77. Якщо ви досягнете прориву цієї стелі балів, ви зможете збільшити свої гроші в 1,94 рази. Коефіцієнт фори 1 (-14,5) становить 2,1. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

ЦСКА розгромить Нижній Новгород (перемога 1). Інтриги тут бути не може, і гостей чекає поразка з гандикапом 1(-14,5), але армійці дадуть трохи свободи суперникам у нападі та подекуди полінуються в захисті, тому загальний рахунок обіцяє бути відносно великий - Total Over (165,5).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0