Нижній Новгород vs MBA. Важливий матч для господарів паркету

25 березня Нижній Новгород прийматиме IBA в рамках фінального раунду етапу переможців Єдиної Ліги ВТБ 2022/23. Зустріч відбудеться на паркеті Нагірної Арени.

Наші експертні прогнози та аналіз щодо Нижнього Новгорода проти MBA

Нижній Новгород

Нижні Новгородці завершили регулярний сезон нинішнього турніру на четвертому місці. На стадії переможців «Нижній Новгород» намагається відстояти своє, але «Локо» продовжує тиснути (на даний момент обидві команди грають із балансом 17/14). Баскетболісти HH точно зіграють із «залізничниками» у першому раунді плей-офф. Тепер між двома командами розігрується перевага свого паркету. Це важливий фактор, який означає, що клуб максимально мотивований на зустріч з МВА.

Днями «Нижній Новгород» обіграли «Зеніт» у фіналі Кубка Росії і взяли свій перший серйозний трофей в історії. Звісно, після таких подій настрій у команди піднесений, тому 25 березня у суперників будуть проблеми.

MBA

Команда добре прижилася в Єдиній Лізі ВТБ. Перед початком сезону мало хто вірив у новачка з Суперліги, але для москвичів все склалося дуже позитивно. Вони завершили регулярний сезон на п'ятому місці та вийшли на етап переможців. Тут справи пішли від поганого до гіршого. Вони відкотилися на одну позицію назад і москвичі вже не мають шансів покинути останнє місце в таблиці групи А. У нинішньому турі у хлопців з МВА лише один позитивний результат. скромні досягнення. У плей-офф команда зіграє з пітерським "Зенітом". Це буде важко. В ідеалі вам потрібно красиво завершити етап переможців із перемогою.

У MBA є розумні баскетболісти. Хоча тепер їх не кинеш стрімголов в бій. Якщо хтось із них буде травмований, то це буде вироком для столичних хлопців у поєдинку з пітерцями. Виходить, битву з Нижнім Новгородом можна грати в тренувальному режимі? Можливо й так. Швидше за все, це рішення буде правильним.

Нижній Новгород vs MBA

Історія протистояння

Команди зустрічалися у 2021 році. На сьогоднішній день у них п’ять загальних матчів. Перший був дружнім. У ньому сильнішими виявилися баскетболісти НН (98:61). Далі шляхи клубів перетнулися минулої осені на Кубку Гомеля в боротьбі за третє місце. Бронза тоді дісталася москвичам (69:66). Інші три гри команд відбулися в рамках поточного сезону Єдиної Ліги ВТБ. У регулярному чемпіонаті команди один раз засмутили одна одну (хлопці з МБА провели матч на виїзді в овертаймі з рахунком 87:80 після 72:72, згодом столичні баскетболісти взяли потужний реванш на території суперника – 88 :55). У першому бою етапу переможців сильнішими виявилися москвичі (71:67 вдома).

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Для букмекерів явним фаворитом є домашня команда. Їхня перемога оцінюється в 1,23, тоді як перемога гостей оцінюється в 4,15. Коефіцієнт мінімального тоталу (154,5) становить 1,9. Якщо ви поставите на тотал більше (154,5), ви можете збільшити свої гроші в 1,9 рази. Фора 1 (-8,5) коштує 1,75. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Нижній Новгород» хоче виграти, і вони це зроблять. Баскетбольна команда IBA намагатиметься програти, але наприкінці гри вони вийдуть рівними, оскільки в цій грі для них немає голів. «Нижній Новгород» буде грати жорстко, а суперник буде грати просто компактно в обороні. У грі не буде важкої кінцівки, а також не буде великого рахунку. Команда господарів виграє з різницею на один із рахунком 154,5 нижче за номіналом.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0