МВА проти Нижнього Новгорода. Зламані морально чи мотивовані?

15 березня IBA і Нижній Новгород поборються за перемогу в етапі переможців Єдиної Ліги ВТБ 2022/23. Зустріч пройде на паркеті спорткомплексу «Баскет Холл» у столиці Росії. Трибуни арени можуть вмістити до 5 тисяч уболівальників.

Наші експертні прогнози та аналіз MBA проти Нижнього Новгорода

МБА

Москвичі МБА непогано увійшли в Єдину Лігу ВТБ. У своєму дебютному сезоні 2022/23 вони посіли п’яте місце в регулярному сезоні, вийшовши на етап переможців. У цьому турі у них почалися серйозні проблеми. Чи то вичерпалися, чи то суперники розійшлися, але результатом стала відсутність перемог москвичів за три гри до завершення нинішнього етапу змагань. Так, MBA вийде в плей-офф, але на команду чекає непростий суперник, і з високою ймовірністю відразу вилетить.

Чому це відбувається? Не можна просто вийти в Єдину Лігу ВТБ і стати її лідером, якщо вчора ти був середняком у Суперлізі. Багато людей з баскетболу думали, що це можливо, оскільки нібито елітний дивізіон країни був неконкурентоспроможним, але насправді було доведено, що це не так. У MBA мало досвіду та класу. У клубі є хороші виконавці, але цього недостатньо. Вони можуть стати основою, але для створення потужної команди навколо нього потрібні хороші підписи. Інших шляхів розвитку просто немає, і це, очевидно, не вдасться зробити дуже швидко, процес затягнеться не на один сезон.

Нижній Новгород

Клубу не вистачає зірок з неба в Єдиній лізі ВТБ, але і тут він не здає своїх. Нижній Новгород завершив регулярний сезон турніру на четвертому місці в загальному заліку. Тепер його намагаються не віддати більш вправному «Локо». Поки це працює. Баскетболісткам HH з імовірністю 99% доведеться боротися із «залізничниками» у плей-офф. На даний момент тут важливо отримати перевагу рідного паркету. Виходить, що залишок матчів стадії переможців є найважливішим для ніжинців.

Після битви з МБА на команду чекає зустріч із «Зенітом», а потім знову поєдинок із москвичами. Об'єктивно у клубу небагато шансів проти петербуржців, тому доведеться кидати свої сили на битви зі столичними хлопцями. Ідеально було б зламати їх у першій грі (15 березня), щоб отримати над ними психологічну перевагу, а потім закріпити успіх пізніше (03.25), якщо буде потрібно (залежно від паралельних виступів «Локомотива»).

МВА проти Нижнього Новгорода

Історія протистояння

Цього сезону команди вже двічі перетиналися в основній стадії Єдиної ліги ВТБ. Тут спочатку сильнішими виявилися хлопці з МВА (87:80 на виїзді в овертаймі після 72:72). Пізніше нижній Новгород у Москви взяв більш ніж переконливий реванш (88:55). Раніше у спільній історії команди перетиналися ще двічі. У вересні минулого року столичні баскетболісти були кращими у грі за третє місце в Кубку Гомеля (69:66). Ще до цього (12.09.21) ніжинці здобули позитивний результат у товариській сутичці проти москвичів (98:61).

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Матч приблизно рівних команд. Явного фаворита в ньому, на думку букмекерів, немає, хоча невелика перевага на користь господарів поля є. За Перемогу 1 платять 1,58. Ставки на Перемогу 2 множаться на 2,5. Коефіцієнт на тотал менше (159,5) становить 1,78. Подолання цієї межі очок коштує 1,98. Фора 2 (-1,5) оцінюється як 2,6. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Негативний досвід – теж досвід. Хлопці з IBA повинні думати саме так, тим більше, що для них все дуже добре. Вони показали чудовий результат у своєму дебютному сезоні, пробившись спочатку до групи А, а потім і до плей-оф. Щоправда, ніжинці в цьому випадку розіб'ють їх за досвідом і класом без жодної інтриги - Перемога 2 і фора 2 (-1,5). Господарі боротимуться до останнього кошика. Очікуємо відносно великий рахунок у матчі – тотал більше (159,5).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0