Зеніт проти ЦСКА. Матч чинних і майбутніх чемпіонів?

13 березня в спорткомплексі «Сибур Арена» в Санкт-Петербурзі відбудеться зустріч етапу переможців Єдиної Ліги ВТБ 2022/23 між місцевим «Зенітом» і московським ЦСКА.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Зеніт» – ЦСКА

Зеніт

Пітерці завершили регулярний сезон на третьому місці. Тепер, коли більша частина переможної серії позаду, вони на тому ж місці, і ніхто не може їх зловити. Теоретично вони ще можуть обійти УНІКС у турнірній таблиці, але насправді це було б практично неможливо. Зеніт поки що легко може підготуватися до плей-офф. Гру з ЦСКА можна розглядати як велику перевірку своїх сил перед плей-офф. Домашні глядачі не схвалять кричущу поразку «синьо-біло-синіх» від важливого суперника.

Сергій Карасьов удостоївся місця в останній команді туру. Він був ключовим внеском у перемогу клубу над «Локо». Баскетболіст був близький до дабл-даблу (11 очок у кошик і дев'ять підбирань), і саме він забив вирішальний триочковий на останній хвилині гри.

Зеніт виглядає загадкою перед майбутнім матчем. У класі команди сумнівів немає, але що придумає Паскуаль? На даний момент він об'єктивно найталановитіший тренер Єдиної ліги ВТБ. Чи піде він на перемогу, чи дозволить своїм людям грати в режимі тренувань, чи зробить щось між ними? Відповіді знає тільки тренер.

ЦСКА

Регулярний сезон Єдиної ліги ВТБ 2022/23 армійці пройшли без поразок (22/0), посівши перше місце. На стадії переможців вони вже мають дві осічки в семи матчах, але все ще лідирують у таблиці, і ніхто їх не посуне з верхнього рядка. У такій ситуації складно передбачити настрій команди на заключні баталії туру. З одного боку, це лише формальність. Хоча битва з Санкт-Петербургом – це дербі двох столиць, і взагалі перед плей-офф сильно розслаблятися не можна.

З виконавським класом у москвичів точно немає проблем. Тут можна назвати хоча б Мілютінова і Шведа, хоча є й інші великі майстри своєї справи. Схоже, "армійці" приїдуть до Петербурга з основним складом, але баскетболісти не викладуться на висоту. Вони намагатимуться перемогти, але якщо суперник ідеальний, то відступлять. Вищезгаданий Нікола Мілютінов увійшов до п'ятірки лідерів туру. Серб у матчі проти MBA зробив дабл-дабл з 18 очок і 14 підбирань. Він націлений на MVP сезону, тому така відданість.

Зеніт проти ЦСКА

Історія протистояння

У нинішньому регулярному сезоні Єдиної ліги ВТБ москвичі двічі засмучували петербуржців (100:80 вдома і 85:80 на виїзді). У нинішньому етапі переможців «Зеніт» також обіграв ЦСКА (90:86 на виїзді). В останніх десяти матчах команд - 7:3 за позитивним результатом на користь колективу з берегів Неви.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

«Армійці більш стабільні в сезоні, тому вони є фаворитами, згідно з букмекерськими конторами. Коефіцієнт 2,15 на Перемогу 1. Коефіцієнт на Перемогу 2 становить 1,70. Ставки на загальне менше (172,5) множаться на 1,78. Якщо ви поставите на подолання цієї межі, ваш банк може бути збільшений у 1,97 рази Фора 2 (-5,5) оцінюється в 2,3 Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Очікується щось на зразок виставкового виступу. Ніхто не збирається сильно боротися. Все залежить від продуктивності. Москвичі тут декласовані, і вони візьмуть гру (Перемога 2). Зустріч пройде в стилі НБА, де захист не приділяє особливої уваги - тотал вище (172,5). У підсумку інтриги не буде – фора 2(-5,5).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0