УНІКС – Зеніт. Репетиція фаворитів перед плей-офф?

26 лютого 2023 року в Казані місцевий УНІКС прийматиме пітерський «Зеніт». Гра пройде під куполом спорткомплексу «Баскет Холл». Клуби займають другий і третій рядки таблиці Єдиної ліги ВТБ 2022/23 відповідно.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу УНІКС – Зеніт

УНІКС

Перший етап Єдиної ліги ВТБ казанці УНІКСу пройшли надзвичайно впевнено, лише двічі поступившись ЦСКА. Вони посіли друге місце, і ніщо не віщувало біди. Тоді УНІКС досить несподівано поступився «Локо». Цей факт багатьох напружив, оскільки «залізничники» цього сезону не дуже вдалі. Тоді баскетболісти з Татарстану заспокоїли всіх, розгромивши «армійців».

Загалом УНІКС наразі посідає друге місце в підсумковій таблиці етапу переможців Єдиної ліги ВТБ 2022/23 із балансом 23/3. Тут "Зеніт" відстає на п'ять перемог, якщо в найближчій зустрічі вдасться його зламати, то з великою часткою ймовірності клуб точно не опуститься нижче в таблиці. Зараз від ЦСКА відстають два позитивні результати. Казань продовжує боротьбу за верхній рядок.

Виявляється, УНІКС максимально налаштований на зустріч із Санкт-Петербургом. Щодо виконавців, то тут колектив теж у повному порядку. Деріл Мейкон і Луїс Лабері увійшли до першої п'ятірки туру. Перший у матчі проти ЦСКА набрав 21 очко і зробив сім результативних передач, а другий у тому поєдинку зробив дабл-дабл із 17 очок у рингу суперника та 11 підбирань.

Зеніт

Чемпіон минулого сезону не може досягти свого максимуму в цьому ігровому році. Санкт-Петербург завершив регулярний сезон Єдиної ліги ВТБ 2022/23 на третьому місці (16/6). «Зеніт» розпочав етап переможців з поразки від «Локомотива», який перебуває не в найкращій формі. Тоді пітерці перемогли дві московські команди (МБА та ЦСКА). Здавалося, знайшлися, але ні. У минулому турі «синьо-біло-сині» знову оступилися. Цього разу не витримали ніжинці.

Усі учасники етапу переможців вийдуть до плей-офф. Петербуржцям тут хвилюватися нема про що. Далі почнуться проблеми. Зеніт небезпечний, але нестабільний. Є велика спокуса повірити, що він точно не зможе виграти довгу серію проти великої команди. Паскуаль - досвідчений і блискучий тренер. Він повинен знати все це, і він повинен мати деякі ідеї. Якщо говорити про майбутній матч з УНІКСом в Казані, то він буде максимально складним, з тих причин, які були наведені вище.

УНІКС – Зеніт

Історія протистояння

У жовтні та грудні минулого року команди двічі перетиналися в рамках регулярного сезону Єдиної Ліги ВТБ 2022/23. В обох випадках сильнішою була Казань (82:79 у Санкт-Петербурзі та 95:94 у Татарстані). У десяти екстремальних битвах пара – 6:4 за перемогами на користь «синьо-біло-синіх».

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять в УНІКС. Вони платять 1,66 за перемогу в матчі. Успіх гостей оцінюється в 2,20. Ставки на тотал менше (165,5) множаться на 1,78. Якщо зробити ставку на прорив цього пункту відсічення, то можна збільшити свій банк у 1,97 рази. Фора 1 (-5,5) оцінюється як 2,2. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Зеніт не може знайти стабільність. У них хороша гра, а потім вони розпадаються. В УНІКС таких проблем немає. У боротьбі між командами господарі переможуть відносно легко, вигравши 1 і маючи 1 гандикап (-5,5), тому що тепер вони кращі за суперника майже в усьому. Петерівці не здадуться без бою, вони будуть боротися до кінця. Ми очікуємо високого результату – Total More (165,5).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0