УНІКС – ЦСКА. Фінальна репетиція?

Казанський УНІКС 15 лютого прийме московський ЦСКА в матчі етапу переможців Єдиної ліги ВТБ 2022/23. Гра пройде під куполом спортивного комплексу «Баскет Холл» у столиці Татарстану.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу УНІКС – ЦСКА

УНІКС

Казанський УНІКС поступився в регулярному чемпіонаті Єдиної ліги ВТБ 2022/23 лише "солдатам". Там вони посіли друге місце. Потім команда успішно розпочала етап переможців. У той момент, коли ЦСКА неочікувано оступився з «Зенітом», УНІКС отримав шанс наблизитися до москвичів, але примудрився програти і «Локо». Казанці поки відстають від "армійців" на два позитивні результати. Нам потрібна очна перемога. Буде важко, але треба постаратися, тому що з великою часткою ймовірності у фіналі турніру зустрінуться УНІКС і ЦСКА. Ви повинні навчитися перемагати фаворитів.

У регулярному сезоні Єдиної ліги ВТБ 2022/23 казанці зуміли завдати чимало проблем «армійцям» на їхній території, перевівши ту гру в овертайм, а тепер суперник дещо пригальмував. Ви повинні скористатися цим у повній мірі. У UNICS є виконавці, які можуть вирішити моменти як поодинці, так і разом. Якщо у цих хлопців буде гра, то все може вийти.

ЦСКА

Нещодавно "солдати" програли перший матч у сезоні, але це зовсім не означає, що вони капітулювали. ЦСКА недооцінив «Зеніт» і був покараний за невиразність. Нині столичні баскетболісти по-спортивному розлючені й готові забрати всіх зі свого шляху.

Що сталося в битві з петербуржцями? Невдала реалізація. Зеніт замкнув снайперів москвичів, і це був шлях до успіху. Особливо сильним цей момент був у кидках з-за дуги. Якщо "синьо-біло-синім" вдалося нейтралізувати головну зброю москвичів, то УНІКС може зробити те саме. Варто пам'ятати про це, і мати запасний план, якщо цей розклад буде реалізовано Казанню.

У ЦСКА на кожній із позицій вистачає зірок, але потрібні нові ідеї. Суперники поступово вчаться адаптуватися до клубу. Настав час здивувати їх і повернути повну впевненість у собі.

УНІКС – ЦСКА

Історія протистояння

У команд вже два загальні матчі основної стадії Єдиної Ліги ВТБ. Вони відбулися у жовтні та грудні 2022 року. В обох успіх був на боці «армійців». Восени вони були переконливішими вдома (92:79), а взимку на території суперника (95:93 в овертаймі після 84:84). У десяти екстремальних боях пари -7:3 за позитивним результатом на користь москвичів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

ЦСКА стабільний і потужний. Вони є фаворитами для букмекерів. На перемогу москвича дають лише 1,33. Успіх Казані оцінюється в 3,3. Коефіцієнт на Total Under (174,5) становить 1,78. Вони заплатять 1,97 за перевищення цієї межі балів. Перемога УНІКСа в першому таймі оцінюється в 2,94. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Команди можуть забивати, і вони зроблять саме це в цій зустрічі, а Total More (174,5) захоплює натовп. Зрештою, нахабство УНІКСа переважить ЦСКА (перемога 1), команда зробила вирішальний крок у першому таймі, заставши суперника зненацька (2,94). «Армійці сенсаційно програють другу гру в Єдиній Лізі ВТБ 2022/23.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0