UNICS проти MBA. Шанс для кожної сторони

12 березня УНІКС прийме IBA в рамках Етапу переможців Єдиної Ліги ВТБ 2022/23. Гра відбудеться в Казані на арені Баскет Холл. Місткість залу - 7000 місць.

Наші експертні прогнози та аналіз UNICS проти MBA

УНІКС

Казанський УНІКС став головним подразником ЦСКА в регулярному сезоні Єдиної ліги ВТБ 2022/23, завершивши з балансом 20/2, не відстаючи від армійців (22/0), поступившись там лише їм. На етапі переможців УНІКС неочікувано поступився. Тепер у нього чотири осічки в семи зустрічах. Щось точно йде не за планом. При цьому відзначимо, що хлопцям з Татарстану не так давно вдалося перемогти московський ЦСКА. Казанці зламали лідера турніру, але відстали від нього в таблиці. Неймовірні події, яким важко знайти пояснення.

УНІКС почав довгу серію невдач. Вже три зустрічі поспіль команда не може здолати суперників. Треба терміново перемагати. Казань точно не займе перше місце в таблиці перед початком плей-офф. ЦСКА недосяжний (27/2). Зараз їм важливо відстояти другу позицію (23/6). Зеніт близько (21/8), пора збиратися. Різниця між другим і третім рядком велика при складанні пар на плей-офф. Хтось зіграє з суперником із групи В, а хтось із суперником із першої шістки турніру. Ви повинні почати піклуватися про свої перспективи в конкурентній боротьбі вже зараз. Часу на нарощування довго немає.

Деріл Мейкон отримав травму в минулому матчі. Лікарі кажуть, що з ним все гаразд. Цей хлопець важливий для Казані. Він один з головних снайперів клубу. Буде добре, якщо він піде на майбутній бій. Хто може допомогти йому на підлозі? Можливо, тут можна виділити Луїса Лабері, Ненада Дімітрієвича та Джалена Рейнольдса.

MBA

«Вау-ефект» поступово відходить у минуле. Все почалося в кінці регулярного сезону. Там команда в останньому турі поступилася «Нижньому Новгороду» і віддала їй четверту позицію в таблиці. Потім розпочався етап переможців. У ньому баскетболісти МБА повністю зіпсували гру. Тут москвичі провели шість зустрічей, і поки не мають жодної перемоги.

Зараз баскетболісти МБА посідають останнє місце в таблиці групи А, відстаючи від «залізничників» і Нижнього Новгорода на три позитивних результати, але маючи один бій у запасі. У будь-якому випадку позиція хлопців з МВА майже патова. Після матчу з УНІКСом на них чекають дві битви з «НН» і одна з «Зенітом».

Так, команда вийде в плей-офф, але з великою часткою ймовірності вдарить по петербуржцям і обіграти їх в серії до трьох перемог буде практично нереально. Можливо, саме час почати прощатися з МВА в сезоні 2022/23.

UNICS проти MBA

Історія протистояння

Команди зустрічалися в поточній Єдиній лізі ВТБ. Вони вже двічі перетиналися в регулярному сезоні та один раз на етапі переможців. У цих битвах сильнішими були саме казанці. Спочатку вони були кращими в основному чемпіонаті (97:81 на виїзді та 74:66 вдома), а потім і в нинішньому турі (94:31 вдома).

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери дуже прагматичні. Казанці для них є фаворитами матчу. За Перемогу 1 дають лише 1,08. Коефіцієнт на успішність гостей – 7,8. Ставки на тотал менше (159,5) множаться на 1,76. Якщо ви робите ставку на подолання цієї стелі балів, то ваш банк можна збільшити в 1,97 рази. гандикап 1 (-13,5) коштує 1,76. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

УНІКС без проблем переможе MBA (L1). Різниця в класі колосальна, тому ні про яку інтригу в матчі не може бути й мови. Фора 1 (-13,5). Казанці порадують своїх глядачів активною роботою в атаці - тотал овер (159,5), щоб вибачитися перед ними за останні невдачі.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0