Нижній Новгород - Локомотив-Кубань. Боротьба за четверте місце

12 березня в одному з матчів етапу переможців Єдиної Ліги ВТБ 2022/23 зійдуться «Нижній Новгород» і «Локомотив-Кубань». Поєдинок відбудеться під куполом Нагірної Арени.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Нижній Новгород» – «Локомотив-Кубань».

Нижній Новгород

Команда Нижнього Новгорода в числі недооцінених. Баскетбольна спільнота країни в сезоні 2022/23 захоплювалася МБА і не помічала Нижнього Новгорода. В останньому турі регулярного чемпіонату ніжинська команда потужно обіграла москвичів (88:55) і посунула їх з четвертого рядка в турнірній таблиці Єдиної ліги ВТБ. Далі клуб здобув три позитивні результати в шести зустрічах етапу переможців і вибив УНІКС з Кубка країни. Нижні Новгороди сильні, і з ними варто рахуватися абсолютно всім.

У турнірі переможців баскетболісти «НН» перемогли «Локо», яке традиційно вважається елітою Росії, «Зеніт» (чинний чемпіон) і УНІКС, який зараз йде на другому місці в групі «А». Перемога над «Казанню» відбулася в останньому турі. Почасти це історично, оскільки раніше ніжинська команда чотири роки поспіль не могла перемогти хлопців з Татарстану. У цьому бою Джермейн Лав встановив свій новий рекорд результативності в Єдиній Лізі ВТБ. Він забив 9 кидів з гри з 17 спроб і набрав 28 очок. Не виключено, що американець стане лідером команди в битві із «залізничниками».

Локомотив-Кубань

Команда важко розпочала сезон, але поступово прискорювалася. «Локо» потрапив у турнір переможців із шостого місця. Тут команда провела вже сім зустрічей. Вони дали чотири позитивні результати. З позитиву – перемоги над УНІКСом і «Зенітом». Круто, але в Казані і Пітері зараз не все гаразд, тому не варто переоцінювати ці результати. У будь-якому випадку у кубинців все добре. Вони зуміли підтягнутися до п'ятого рядка в загальному заліку і можуть потрапити на четверте, якщо переможуть ніжинців.

Важливість майбутньої зустрічі для «Локомотива» важко переоцінити. Після бою з НН Краснодар чекає суперництво з УНІКСом і ЦСКА. Здається, перемогти там буде майже неможливо, тому 12 березня потрібно викластися на повну, а далі працювати відповідно до ситуації.

Нижній Новгород - Локомотив-Кубань

Історія протистояння

Команди вже тричі змагалися в Єдиній Лізі ВТБ 2022/23. У всіх цих іграх ніжинці були сильнішими. По-перше, вони взяли два матчі регулярного чемпіонату (93:79 вдома і 73:63 на виїзді) і один у стадії переможців (82:80 у Краснодарі). В останніх десяти боях пари повна рівність сил (по п'ять позитивних результатів для кожної зі сторін).

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не бачать явного фаворита зустрічі, але, тим не менш, трохи більше вірять в Нижнього Новгорода. На перемогу гостей дають 2,45. Виграш для власників паркету становить 1,55. Коефіцієнт на суму менше (160,5) дорівнює 1,7. Перевищення цієї планки продуктивності оцінюється в 2,08. Ставки на гандикап 1 (-2,5) множаться на 1,72. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Нижній Новгород» сміливий у цьому сезоні, але й «Локомотив» зумів набрати форму під час чемпіонату. Як би там не було, але на боці гостей клас. Цей факт є перевагою, але на папері, але насправді ніжинці тричі засмучували «залізничників» за сезон і зроблять це знову (Перемога 1). Матч буде рівним і все вирішиться в підсумку - фора 1 (2,5). Південці битимуться до сирени, охоче кидаючись в атаки – тотал позаду (160,5).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0