Зеніт – УНІКС. Справа принципу чи двостороннє навчання?

26 березня «Зеніт» зіграє з УНІКСом у Санкт-Петербурзі. Це заключний матч для команд етапу переможців Єдиної ліги ВТБ 2022/23. Прикладом гри є спортивний комплекс «Сибур Арена».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Зеніт» – УНІКС

«Зеніт»

Клуб «Зеніт» став третім на фініші регулярного сезону. Він займе те саме місце на етапі переможців. Все добре. У плей-офф пітерці почнуть свій шлях із протистояння з МБА. В останніх п'яти боях туру у петербуржців лише одна осічка. Вони в хорошому стані. На жаль, нещодавно «синьо-біло-сині» програли «Нижньому Новгороду» у фіналі Кубка Росії. Трофей був близький, але не склалося.

Чи потрібен «Зеніту» бій з УНІКСом? Швидше ні, ніж так. Багато енергії було віддано у фіналі Кубка. Перед початком плей-офф можна трохи відпочити, зігравши з Казанню в тренувальному режимі. Почасти нечесний по відношенню до своєї аудиторії, але вона все зрозуміє і пробачить. Зовсім недавно Томас Ертель відновився після травми. Лідер колективу вже вийшов на паркет після реставрації. Є ймовірність, що він буде залучений до майбутньої зустрічі, але не дуже. Він грає в плей-офф. Зараз їм не варто ризикувати, бо немає сенсу.

УНІКС

За підсумками регулярного чемпіонату команда посіла друге місце, програвши лише два матчі ЦСКА. На етапі переможців казанці також закріпилися за другою сходинкою в таблиці. В принципі все дуже добре. Тепер нам потрібно красиво виступити в плей-офф, де в першому раунді суперником буде найкраща команда з групи B (чудова жеребкування, при всій повазі до суперників зі стадії невдах). Які цілі УНІКСа на сезон? В ідеалі вам потрібен трофей. Це найголовніший виклик. Якщо говорити про мінімум, то це фінал. Амбіційний, але клуб дуже добре укомплектований і добре грає. Він має право мріяти про піднесене.

УНІКС зіграє з "Зенітом" у справжній баскетбол. Так, цей матч для нього не важливий з турнірної точки зору, але тренерський штаб повинен побачити потенціал своїх гравців перед початком плей-офф. І так, вам потрібно підняти собі настрій. За останні п'ять зустрічей у казанців лише один позитивний результат.

 Зеніт – УНІКС

Історія протистояння

У поточному регулярному чемпіонаті казанці взяли два матчі (82:79 на виїзді та 95:94 вдома). «Зеніт» домігся успіху в першій зустрічі команд в рамках етапу переможців (80:69 у Казані). У десяти екстремальних боях пара - 7:3 за позитивним результатом на користь команди з берегів Неви.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять у чинного чемпіона Єдиної ліги ВТБ. За перемогу господарів готові віддати лише 1,44. При цьому успіх команди гостей оцінюється в солідні 2,8. Ставки на менше (160,5) множаться на 1,9. Аналогічний коефіцієнт для пробиття цієї стелі балів. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Пітерський клуб форсувати не буде, а УНІКС проведе щось на зразок генеральної репетиції плей-офф. Гості будуть активними та спортивно агресивними. Вони переможуть із великою перевагою (Перемога 2) і порадують публіку кількома красивими голами – загальна кількість перевищує 160,5. «Зеніт» сприйме цю поразку з гордістю. Поки що всі думки синьо-білих вже суто про плей-офф.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0