Нижній Новгород - Локомотив-Кубань. Суперництво з жвавою інтригою

31 березня стартує чвертьфінальна серія Єдиної ліги ВТБ 2022/23 між «Нижнім Новгородом» і «Локомотивом Кубань». Матч прийме спорткомплекс «Нагорний» у Нижньому Новгороді. Зал може вмістити трохи більше 5500 глядачів.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Нижній Новгород» – «Локомотив-Кубань».

Нижній Новгород

Регулярний сезон Єдиної Ліги ВТБ 2022/23 команда завершила на четвертому місці (13/9). Мабуть, цей результат можна назвати відмінним. Вище: ЦСКА, УНІКС і Зеніт. Їм, об'єктивно, Нижній Новгород на далеку відстань не обійти, тому треба радіти тому, що є. На стадії переможців «НН» відстояв свою позицію (4/6), ті ж суперники залишилися вище в таблиці.

Варто також відзначити, що порівняно недавно «Нижній Новгород» завоював трофей у Кубку Росії, обігравши у фіналі «Зеніт» у Санкт-Петербурзі (84:72). Це перший великий успіх клубу в його історії. Так, у нього вже є перемога в Суперлізі, але, при всій повазі, цей турнір явно нижчий за рангом.

У чвертьфіналі Єдиної ліги ВТБ «Нижній Новгород» зустрінеться з «Локо». Серіал починається вдома. Це плюс. Команда вже чотири рази перемагала «залізничників» у поточному чемпіонаті. Це ще одна перевага над суперником. На папері все на користь баскетболістів HH, але тут не варто сильно розслаблятися, оскільки суперник дуже важкий, і він хоче отримати медалі на турнірі.

Локомотив-Кубань

Минулого літа команда була змушена перебудовуватися. Цей процес був для неї дуже болісним, оскільки пішли важливі легіонери. Лідерам знайшлася заміна, але до старту чемпіонату краснодарці не зіграли. Початок турніру був невдалим, потім «залізничники» почали поступово виправляти ситуацію. Зрештою, регулярний сезон клуб завершив на шостому місці (12/10). На етапі переможців південці піднялися на одну позицію в таблиці (5/5). Нижегородці опинилися вище в загальному заліку тільки завдяки кращій різниці в очках.

Шкода, що серія починається на території суперника, але, при всій до нього повазі, він не найгірший жеребець для «Локомотива». Який план поїздок в Нижній Новгород? Серія має завершитися 1:1 (або 2:0 на вашу користь, в ідеалі, але це малоймовірно).

Нижній Новгород - Локомотив-Кубань

Історія протистояння

У нинішній Єдиній Лізі ВТБ команди вже чотири рази з'ясовували стосунки (двічі в регулярному чемпіонаті і стільки ж у стадії переможців). Всі ці ігри увійшли в актив ніжинців (93:79 вдома і 73:63 на виїзді в першому колі, 82:80 на виїзді, 75:70 на своїй території в другому). У десяти надзвичайних битвах команд - 6:4 за позитивними результатами на користь ніжинського баскетболістів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Це, мабуть, найцікавіша пара на стадії чвертьфіналу Єдиної Ліги ВТБ 2022/23. Букмекери не бачать тут явного фаворита, хоча трохи більше вірять у «Нижній Новгород». Вони платять 1,53 за перемогу господарів. Коефіцієнт на перемогу гостей становить 2,5. Якщо взяти Total Under (156,5), то можна збільшити свій банк у 1,85 рази. Ціна, щоб подолати цю точку відсікання, становить 1,85. Гандикап 1 (-4,5) коштує 1,85. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У першій грі серії «Нижній Новгород» зіграє якнайкраще. В принципі, суперник погодився б із цим, залишивши свої резерви на другий виїзд. Команда господарів виграє гру з перемогою 1 і гандикапом 1 (-4,5), а сама гра буде скромною, із загальним результатом менше (156,6).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0