Зеніт проти MBA. Кінець баскетбольної історії новачка?

Петербурзький «Зеніт» прийме MBA на паркеті спорткомплексу «Сибур Арена». Гра відбудеться 1 квітня. Це стартова зустріч команд у чвертьфінальній серії до трьох позитивних результатів.

Наші експертні прогнози та аналіз щодо Zenit проти MBA

«Зеніт»

Чинний чемпіон Єдиної ліги ВТБ «Зеніт» завершив поточний регулярний чемпіонат турніру на третьому місці (16/6). На стадії переможців він нікуди не просунувся в підсумковому протоколі (7/3). У чвертьфіналі «Зеніт» зустрічається з найгіршою командою групи «А», розпочавши серію з двох домашніх ігор. Перспективи у «синьо-біло-синіх» дуже хороші. Вони однозначно перевершують своїх суперників у класі. Їхній список знаходиться в бездоганному стані. До початку плей-офф Ертель відновився на 100%.

Вам потрібно перемогти москвичів у першій грі серії, щоб зламати їх дух. Далі потрібно підібрати другу зустріч в класі і швидко завершити справу в дорозі. Тягти не варто. У півфіналі буде максимально складно, це потрібно розуміти і берегти сили для тих баталій. З продуктивним класом команда з берегів Неви в повному порядку, а значить, план цілком може спрацювати.

MBA

Середняки останньої в цьому сезоні Суперліги наробили галасу в новому дивізіоні. Москвичі завершили регулярний сезон елітного баскетбольного турніру країни на п'ятому місці (13/9), поступившись у таблиці Нижньому Новгороду лише за додатковими факторами. На стадії переможців MBA не вдалася (2/8) і вона відкотилася на останній рядок у групі А. Що ж, тепер треба задовольнятися здобутим. Серія проти «Зеніту» – надзвичайно велике випробування.

Який план поїздок в Санкт-Петербург? В ідеалі було б перенести серію в Москву, хоча б з рахунком 1:1. Цілком зрозуміло, що суперник буде потужно стріляти в першому бою. Можливо, в ньому можна заощадити сили, тільки позначивши бій, наприклад, роботою снайперів, які обов'язково присутні в складі, а потім кинути всі свої резерви на другий бій в Пітері. Усім очевидно, що баскетболісти МБА точно не в силі, щоб протистояти «Зеніту» на виїзді в обох битвах.

Зеніт проти MBA

Історія протистояння

Цього сезону команди перетиналися вже п’ять разів. У першому бою регулярного сезону Єдиної ліги ВТБ 2022/23 пітерці без проблем здобули позитивний результат на своїй території з рахунком 87:62. У відповідь москвичі затягнули суперника в овертайм і дотиснули його там (76:75 після 67:67). Тоді «Зеніт» взяв два матчі на етапі переможців (73:71 вдома та 90:62 на виїзді). Плюс на рахунку "синьо-біло-синіх" перемога над МБА в півфіналі Кубка Росії (87:77 у Санкт-Петербурзі).

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Для букмекерів явним фаворитом є домашня команда. Їхня перемога оцінюється в 1,04, тоді як перемога гостей оцінюється за приємний коефіцієнт 11. Ставки на тотал менше (155,5) множаться на 1,9. Подолання цієї позначки також оцінюється в 1,9. Якщо ви візьмете гандикап 1 (-19,5), ви можете збільшити свої гроші в 1,96 рази. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Серія, ймовірно, розтягнеться на три гри, але обов’язково почнеться з гучної перемоги «Зеніту» під рев домашніх глядачів – перемога 1 і гандикап 1 (-19,5). Хлопці з IBA не почуватимуться надто комфортно в битві та подбають про те, щоб загальний рахунок зустрічі був відносно високим – загальний бал (155,5).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0