Автодор Саратов – ЦСКА Москва. Серіал наближається до кінця?

5 квітня «Автодор» і ЦСКА зустрінуться в третьому матчі чвертьфінальної стадії Єдиної ліги ВТБ 2022/23. Серія переходить до Саратова з рахунком 2:0 на користь москвичів. Гра відбудеться на паркеті спорткомплексу «Кристал». Осічка в цій зустрічі стане крахом для господарів паркету.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Автодор» Саратов – ЦСКА Москва

Автодор Саратов

Саратов вийшов у плей-офф за друге місце на стадії невдах. Це радість з одного боку і вирок, якщо вдуматися. Такий розклад привів «Автодор» до ЦСКА. Москвичів можна обіграти в якомусь божевільному баскетболі на чистому везіння, але не в серії до трьох перемог. До речі, суперник уже взяв два з двох матчів. Він налаштований припинити протистояння.

Як діяти «Автодору»? Важко сказати. «ЦСКА» краще за всіма компонентами. Тренерському штабу «Саратава» є над чим подумати. У будь-якому випадку шанси мізерні. Можливо, все, про що вам потрібно подбати, це не піддатися розгрому на власній території. Пацієнти все розуміють. Поразку в боротьбі «Автодору» пробачать, але безвольність однозначно засудять. Команда іноді добре працює в атаці. Можливо, варто зіграти в ефективний баскетбол проти ЦСКА в Саратові.

ЦСКА Москва

Армійці ідеальні. У нинішній серії вони виграли два матчі з двох на своїй території і готові покласти край суперництву з «Автодором». Все на місці. Клас бортів незрівнянний. Інтрига в парі була мертва заздалегідь. Здається, навіть найзатятіші вболівальники саратовської команди розуміли сумні перспективи своєї команди.

Чи розгромить ЦСКА суперника в майбутньому бою? Йому не потрібні ніякі сценарії валідолу. Ви повинні виконувати свою роботу з максимальною впевненістю. Розрив за очками до кінця зустрічі має бути значним.

Схоже, що москвичі не викладуться протягом усього бою, але можуть ненадовго включитися. Вони обов’язково зроблять це на старті і потім, якщо того вимагатиме ситуація. Червоно-сині дадуть супернику пограти в баскетбол, але самі впораються з цим.

Автодор Саратов – ЦСКА Москва

Історія протистояння

Два стартових матчі серії, що пройшла в Москві, відійшли в актив "армійців" (103:68 і 111:85). Раніше команди провели ще пару боїв у рамках регулярного чемпіонату поточного сезону Єдиної ліги ВТБ. У цих зустрічах сильнішими знову виявилися столичні баскетболісти (103:76 вдома та 102:75 на виїзді). ЦСКА розрахований на серію з 17 перемог поспіль. Востаннє «Автодор» досяг успіху тут у квітні 2015 року.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

ЦСКА є фаворитом матчу, оскільки вони стабільні та відмінні по сезону. Про переможця битви немає питань, тому що все гранично зрозуміло. Коефіцієнт мінімального тоталу (174,5) становить 1,9. Порушення цієї межі балів також коштує 1,9. Гандикап 1 (-19,5) приносить 1,59. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У парі 1-8 Єдиної Ліги ВТБ не може бути інтриги. ЦСКА виграє матч з гандикапом 1(-19,5), що зробить загальний рахунок великим – 174,5 – і спокійно вийде в наступний раунд плей-офф. Саратовці не здадуться до сирени, але вони точно зараз не зрівняються з армійцями, тому нічого не вийде.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0