Локомотив-Кубань - Нижній Новгород. Найкраща пара чвертьфіналу продовжує сварку

5 квітня в Краснодарі місцевий «Локомотив-Кубань» прийме «Нижній Новгород» у третьому матчі чвертьфінальної стадії Єдиної ліги ВТБ 2022/23. Гра відбудеться під склепінням арени «Баскет Холл». Рахунок у серії – 2:0 на користь «залізничників».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Локомотив-Кубань» – «Нижній Новгород».

«Локомотив-Кубань»

Команда «Локомотив-Кубань» взяла два виїзди. ідеально Суперника позбавляють переваги у вигляді старту серії на своєму паркеті та навіть ставлять на межу вильоту з турніру. Тепер «Локо» залишилося подолати психологічно розбитий «Нижній» у Краснодарі. Завдання виглядає цілком здійсненним.

Звісно, НН досі в бізнесі. Списувати його з рахунків ще рано, але треба віддати належне і хлопцям з «Локомотива», які показують баскетбол найвищого рівня. Після тривалої перерви в останньому матчі серії дует легіонерів Акуна-Перселла і Берфорда доставив волжанам 32 очки, загалом за ту зустріч ці хлопці набрали 41 очко. Вони грають. Треба максимально завантажити хлопців у майбутній боротьбі. Не можна не використовувати те, що дає результат.

Нижній Новгород

Донедавна ситуація виглядала позитивно. Серію команда розпочала двома домашніми матчами, але суперник взяв обидва. Тепер ніжинці їдуть до Краснодара без права на помилку. Це серйозний тиск на них.

Кого можна виділити з минулої зустрічі? Серед невдах важко шукати яскравих особистостей, але можна. У тому бою Бабурін набрав 18 очок, Салаш віддав супернику 16 очок і зробив шість підбирань.

Волжани програли, бо не втримали лідерів «Локо» у другому таймі. Виявляється, захист провалився. Треба терміново працювати над цим моментом. Не виключено, що наступний бій доведеться проводити з щільного захисту, хоча тренерському штабу це краще. До речі, з цього моменту у НН повний порядок, якщо говорити про весь сезон. За рівнем захисту клуб займає третє місце в поточній Єдиній лізі ВТБ, а згаданий Бабурін нещодавно був визнаний найкращим гравцем захисту турніру.

Локомотив-Кубань - Нижній Новгород

Історія протистояння

Перший матч серії "залізничники" провели на виїзді з рахунком 93:81. У другій грі в Нижньому Новгороді знову 77:72 на користь краснодарців. До цього команди перетиналися чотири рази під час регулярного сезону Єдиної Ліги ВТБ 2022/23 та його етапу переможців. У цих боях сильнішими виявилися ніженці (93:79 і 75:70 вдома, плюс 73:63 і 82:80 на виїзді).

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Найцікавіша пара першого раунду плей-офф. Це було очікувано, оскільки команди посіли четверте та п’яте місця в основному турнірі, а отже, їхні сили як на короткій, так і на довгій дистанції цілком порівнянні. Хоча «Локо» в цій серії стріляли потужно, і тепер вони є явними фаворитами букмекерів у майбутній битві. За Перемогу 1 готові віддати лише 1,32. Перемога 2 оцінюється в 3,4. Коефіцієнт на тотал менше (156,5) становить 1,9. Якщо ви робите ставку на перевищення цієї планки продуктивності, ви можете збільшити свої гроші в 1,9 рази. Фора 1 (-5,5) коштує 1,67. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Краснодарці стали справжньою «темною конячкою» сезону. Вони були млявими на початку, але зараз вони потужні. Вдома команда зуміє перемогти за великої підтримки своїх уболівальників, максимально швидко завершивши серію та вийшовши до півфіналу, але це буде дуже складна перемога, про розгром не може бути й мови – гандикап 1(-5,5), в якому ми очікуємо багато боротьби і, відповідно, відносно невеликий бал - тотал менше (156,5).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0