МВА проти Зеніту. Інтрига жива чи здавалося?

6 квітня МБА зіграє з «Зенітом» у третьому матчі 1/4 фіналу Єдиної Ліги ВТБ 2022/23. Рахунок у серії – 1:1. Гру прийме столична арена «Баскет Холл».

Наші експертні прогнози та аналіз MBA проти Зеніту

MBA

Столична команда ще недавно була в середині Суперліги і не мріяла про піднесене, але останнім часом події в клубі розвиваються стрімко. Зараз МВА шумить в Єдиній Лізі ВТБ. Регулярний сезон команда завершила на п'ятій позиції. На стадії переможців вона трохи знизила темп і повернулася на шосте місце. Тоді москвичі перетнулися з «Зенітом» у першому раунді плей-офф. Серія видалася важкою, передбачуваною, але команда зуміла взяти один матч у Санкт-Петербурзі. Шанси є. Вдома зараз потрібно виступати як мінімум не гірше.

Найближчі матчі з «Зенітом» без перебільшення є матчами року для клубу. Тут потрібно віддати всі сили, щоб якомога гідніше вписати своє ім'я в історію Єдиної Ліги ВТБ. Мотивація у москвичів зашкалює, клас теж в порядку, проблема тільки в тому, що все це є у суперника.

Зеніт

Чинний чемпіон турніру цього сезону не надто активно використовує свій титул. Регулярний сезон і етап переможців петербурзька команда завершила третьою. У плей-офф вони посіли команду, яка посіла останнє місце в групі А в останньому турі чемпіонату. Стартовий матч чвертьфінальної стадії проти МБА вдома баскетболісти «Зеніту» програли. Неочікуваний розклад. На щастя, вони виграли наступний бій. Далі путівку до півфіналу бажано отримати за два поєдинки в Москві, але потрібно розуміти, що «синьо-біло-сині», хоч і добре в сезоні, але не ідеальні, тому все непросто.

За класом «Зеніт» має перевагу. Якщо говорити про психологію, то тут ситуація максимально заплутана. На папері все добре, але цього сезону «синьо-біло-сині» часом створюють собі проблеми там, де їх бути не повинно. Цей факт варто мати на увазі.

МВА проти Зеніту

Історія протистояння

Першу гру серії в Санкт-Петербурзі взяли гості з рахунком 65:61, друга залишилася за господарями - 87:60. До цього «Зеніт» і МБА двічі перетиналися в регулярному сезоні Єдиної Ліги ВТБ 2022/23 і стільки ж у Стадії переможців. У цих боях 3:1 за позитивним результатом на користь команди з берегів Неви.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять у пітерців. 1xbet дає лише 1,11 на перемогу гостей у майбутній зустрічі. Успіх москвичів оцінюється в 6,75. Коефіцієнт на тотал (152,5) — 1,9. Ставки на тотал овер (152) також множаться на 1,9. Якщо зробити ставку на гандикап 2 (-11,5), ви можете збільшити свій банк у 1,7 рази. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Ніякої інтриги немає. IBA — минулорічний півзахисник Суперліги. «Зеніт» — великий клуб рівня Євроліги. Перша гра в серії - чиста випадковість. Гості легко розберуть суперника по ходу матчу за класом і досвідом – гандикап 2(-11,5), наблизившись до путівки у півфінал. Pieterse працюватимуть у режимі економії сил, не форсуючи події та не показуючи себе з кращого боку. Ми очікуємо відносно низьку оцінку – загальний показник менше (152,5).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0