ПАРМА – УНІКС. Кінець сезону для Пермі?

6 квітня ПАРМА та УНІКС зіграють третій матч у чвертьфіналі Єдиної ліги ВТБ 2022/23. Рахунок у серії до трьох перемог - 2:0 на користь казанців. Гра пройде в Пермі на баскетбольному майданчику арени УСК «Молот».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ПАРМА – УНІКС

ПАРМА

«ПАРМА» не змогла вийти в стадіон переможців поточної Ліги ВТБ, але згодом зуміла стати першою в групі В, що непогано. При цьому вона потрапила в УНІКС в плей-офф і цей факт не порадував перм'яків. Дві стартові партії чвертьфіналу були передані супернику на його території. У них не було багато шансів.

Тепер потрібно вдома все перевернути. Важко це зробити. Тут і має місце перевага суперника в класі і його поточна психологічна перевага. Так, у «ПАРМІ» зібралися професіонали, які вміють дистанціюватися від проблем і вміють битися в кожному матчі, але у суперника ті ж хлопці, тільки кращі.

УНІКС

Перші два тури Єдиної ліги ВТБ 2022/23 Казань завершила на другому місці, ставши подразником номер один для ЦСКА і другим головним претендентом на вихід у фінал турніру разом із щойно згаданим ЦСКА. У плей-офф вони почали свій шлях із протистоянь із найкращою командою групи В. Серію розпочали з пари ігор у столиці Татарстану. УНІКС прийняв їх впевнено і дуже прогнозовано. Тепер потрібно закрити питання в першому матчі в Пермі. Тягти не варто. Нам потрібно перемагати і трохи відпочивати перед майбутніми серйозними битвами з «Зенітом».

У боях з ПАРМОю нічого міняти не потрібно. UNICS має свій стиль і він працює. Треба лише не недооцінювати силу суперника. Якщо це вдасться зробити, то казанці візьмуть шостого квітня путівку до півфіналу турніру.

ПАРМА – УНІКС

Історія протистояння

Перші дві битви на стадії нинішнього чвертьфіналу відійшли в актив казанців (101:76 і 94:59 на своїй території). До цього командам доводилося кілька разів з'ясовувати справи в рамках регулярного сезону Єдиної ліги ВТБ. Кращим був у них і УНІКС (93:74 вдома та 89:82 у екстра-таймі після 74:74). Команда з Татарстану розігрується на серії з восьми позитивних результатів поспіль. Востаннє «ПАРМА» здобувала успіх у «Казані» навесні 2019 року.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Протягом усього сезону УНІКС демонстрував постійний баскетбол високого рівня. Для букмекерів вони є фаворитами на перемогу. Вони готові поставити лише 1,1 на перемогу Казані. З іншого боку, перемога пермяків оцінюється в 7. Коефіцієнт на загальний рахунок менше (162,5) в 1xbet становить 1,85. Ціна пробиття цієї стелі балів оцінюється в 1,95. Якщо взяти гандикап 2(-14,5), ви можете збільшити свій банк у 1,9 рази. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

УНІКС брав активний старт, впевнено провів перші дві зустрічі в серії. Вони переможуть суперника в третій грі на виїзді з гандикапом 2 (-14,5) і вирушать до півфіналу, де матимуть час тихо налаштуватися на нового суперника. ПАРМА - чудовий клуб, але вони не можуть зараз перемогти Казань, навіть якщо захочуть. Господарі будуть грати в атакуючий баскетбол, який вони люблять, а значить, рахунок повинен бути великим - тотал більше (162,5).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0