ЦСКА – Локомотив-Кубань. Чи готові краснодарці створювати сенсації?

Московський ЦСКА 15 квітня прийме «Локомотив Кубань» у першому матчі півфінальної серії Єдиної Ліги ВТБ 2022/23. Гра пройде в Москві на майданчику спортивного комплексу «Мегаспорт Арена».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ЦСКА – «Локомотив-Кубань».

ЦСКА

Клуб добре укомплектований і грає на 100%. Армійці виграли регулярний сезон. Потім вони захищали свої на етапі переможців. Після цього вони перервали серію в три матчі в першому раунді плей-офф. ЦСКА впевнено йде до трофею.

Нікола Мілутінов бореться за звання MVP сезону. Серб – класичний п’ятий номер. У своїй позиції він є найкращим на турнірі на сьогодні. В середньому він набирає трохи більше 16 очок за гру, роблячи близько дев'яти підбирань і близько півтора разів асистуючи партнеру. Відзначимо його чудову реалізацію середніх кидків (під 70%). Оцінка ефективності - 28,5. На майданчику Нікола грає трохи більше 23 хвилин за зустріч.

Олексій Швед створює конкуренцію своєму одноклубнику в боротьбі за титул MVP. За сезон росіянин набирає в середньому по 17 очок за гру. Він також збирає близько трьох м'ячів на щиті і роздає менше восьми передач за цей період. У хлопця хороша конверсія (60% його двоочкових кидків йдуть у створ воріт і близько 32,5% з дальніх). Оцінка ефективності - 20,8. У кожному матчі Олексій проводить на паркеті близько 25,5 хвилин.

У ЦСКА є такі хлопці. Вони найкращі на своїх позиціях і їхні особисті амбіції рідко заважають спільній справі. Змагатися з такими «солдатами» в серії до чотирьох перемог дуже і дуже важко.

Локомотив-Кубань

Команда не була на старті сезону, але додавала в кожному матчі. В результаті команда зуміла зачепитися за шосте місце в регулярному чемпіонаті, а потім додала одну позицію в таблиці на етапі переможців. Краснодар розпочав плей-офф на виїзді проти Нижнього Новгорода, який за регламентом турніру вважався фаворитом. «Локо» в трьох іграх розбило суперника. Це той випадок, коли локомотив довго і повільно розганяється, але в кінці набирає потужну швидкість.

Джейлен Барфорд є одним із претендентів на звання MVP сезону. Він не лідер гонки, але хлопець справді хороший. За матч Єдиної ліги ВТБ 2022/23 легіонер набирає менше 17 очок, роблячи 3,5 підбирання і віддаючи приблизно стільки ж результативних передач партнерам. Приблизно половина його ударів із середньої дистанції досягає цілі, і близько третини, коли мова йде про удари з-за дуги. Оцінка результативності - 15. В середньому Джейлен проводить на паркеті 27 хвилин у кожній своїй грі. Він повинен вести своїх партнерів у боях з ЦСКА.

ЦСКА – Локомотив-Кубань

Історія протистояння

У нинішній Єдиній лізі ВТБ команди з'ясовували справи вже чотири рази. Двічі він був в основному раунді турніру і стільки ж у етапі переможців. У всіх цих боях успіх був на боці москвичів (84:64 і 98:66 на виїзді, а також 94:80 і 94:74 вдома). У десяти останніх зустрічах пари – 9:1 за перемогами на користь «червоно-синіх».

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Армійці є фаворитами матчу. У них був сильний і рівний сезон, і вони ще не зробили жодної помилки в плей-офф. Букмекери платять лише 1,08 за їхній виграш. Коефіцієнт на перемогу гостей множиться на 8. Коефіцієнт на тотал менше (170,5) становить 1,8. Подолання цієї стелі балів коштує 1,9. Фора 1 (-14,5) оцінюється як 1,7. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Серія не буде короткою, але почнеться з надійної перемоги ЦСКА. "Армійці зіграють відмінно і уникнуть інтриги в кінцівці з гандикапом 1(-14,5). "Локо" буде снайперським до кінця. Очікуємо на солідні цифри на табло - тотал більше (170,5).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0