УНІКС – Зеніт. Матч без фаворита?

Арена "Баскет-Холл" у столиці Татарстану 16 квітня прийме перший півфінальний матч між місцевим УНІКСом і "Зенітом" з Санкт-Петербурга.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу УНІКС – Зеніт

УНІКС

Команда УНІКС давно підібрана до фіналу Єдиної ліги ВТБ 2022/23, і поки все йде до того, що Казань зможе туди потрапити. УНІКС завершив регулярний сезон і етап переможців на другому місці. У першому раунді плей-офф він без інтриги в серії обіграв суперника з рахунком 3:0. Зараз на горизонті «Зеніт», який не варто недооцінювати, але також варто розуміти, що пітерська команда цього року не в найкращій формі.

Що стосується казанської команди, то у них повний порядок зі складом. У списку претендентів на звання MVP є Деріл Мейкон. У середньому за сезон він набирає 18 очок за матч, набирає трохи більше двох м'ячів на щиті та майже чотири рази асистує партнерам. Також на рахунку легіонера більше одного перехоплення за гру. Реалізація двоочкових - 51,6%, трійок - 45,1%. Оцінка ефективності - 19,3. На паркеті Деріл проводить в середньому 28,5 хвилин за зустріч.

Також Луї Лабері входить до числа претендентів на звання MVP Єдиної ліги ВТБ 2022/23. Хлопець набирає суперникам більше 12 очок за гру і робить близько семи підбирань. Він має шалену конверсію кидків із середньої дистанції (71,6%) і добре вміє кидати з дальніх дистанцій (41,1%). Оцінка ефективності - 19,1. В середньому за бій він проводить на майданчику 29,5 хвилин.

«Зеніт»

Санкт-Петербурзький «Зеніт» — єдина команда в півфіналі Єдиної ліги ВТБ сезону 2022/23, яка виграла серію в останньому раунді змагань із чотирьох ігор. Інші клуби тоді провели три битви. При цьому «Зеніт» є чинним чемпіоном турніру. Виходить, що за рік «синьо-біло-сині» помітно втратили в класі. За цей період команда втратила кількох значущих гравців і не змогла їх повноцінно замінити.

Хоча у пітерців з'явилися нові лідери. Наприклад, Ertel. Француз є кандидатом на MVP сезону. У середньому баскетболіст набирає 13,5 очка за гру в Єдиній Лізі ВТБ 2022/23, роблячи близько 2,5 підбирань і майже дев'ять передач. Крім того, Томас робить в середньому одне перехоплення в кожній зустрічі. У француза відмінна реалізація (близько 50% його ударів із середньої дистанції досягають воріт, якщо готуватися до триочкових, то і тут реалізація в повному порядку (43%)). Оцінка ефективності - 16,9. На паркеті цей хлопець проводить близько 25 хвилин у кожній зустрічі.

УНІКС – Зеніт

Історія протистояння

У цьому сезоні Єдиної Ліги ВТБ команди перетиналися вже чотири рази. У регулярному сезоні УНІКС провів дві гри (82:79 на виїзді та 95:94 вдома). Зустрічі стадії переможців відійшли в актив «Зеніту» (80:69 у Казані та 83:78 у Санкт-Петербурзі). В останніх десяти боях пари – 7:3 за перемогами на користь «Зеніту».

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

УНІКС у сезоні стабільніший за Зеніт і є фаворитом на перемогу. Букмекери платять 1,6 за перемогу Казані. Успіх гостей оцінюється в 2,35. Ставки нижче номіналу (162,5), помножені на 1,9. Щоб перемогти цей рахунок, шанси також становлять 1,9. Коефіцієнт фори 1 (-5,5) становить 2,1. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це дуже цікава пара. Вони будуть боротися в кожній зустрічі, але УНІКС кращий за «Зеніт», і вони розпочнуть серію з надійної перемоги вдома – 1 перемога та гандикап 1 (-5,5). Пітерський клуб дасть хороший бій казанцям. Очікуйте великих цифр на табло до фінальної сирени - загальна сума більше (162,5).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0