УНІКС – Зеніт. Чи зазнає поразки чинний чемпіон?

18 квітня в Казані відбудеться друга півфінальна зустріч Єдиної ліги ВТБ 2022/23 між місцевим УНІКСом і пітерським "Зенітом". Її прийматиме арена Баскет Холл. Рахунок у серії до чотирьох перемог – 1:0 на користь збірної з Татарстану.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу УНІКС – Зеніт

УНІКС

Клуб посів друге місце як у регулярному сезоні сезону 2022/23, так і в Стадії переможців. У чвертьфіналі «Казань» у трьох матчах збила «ПАРМУ». УНІКС давно сватають на фінал проти ЦСКА. Поки такі розмови можна назвати цілком реальними.

У першій грі проти «Зеніту» клуб був непоганий. 94:67. Це справжній розгром. Казанці взяли всі ігрові відрізки в матчі. УНІКС очолив Джален Рейнольдс, набравши 16 очок і п'ять підбирань, у Луїса Лабері - 15 очок, у Маркоса Найта і В'ячеслава Зайцева - по 12, а Деріл Мейкон набрав сім очок і додав стільки ж передач супернику. Відсоток казанців у матчі перевищив 62%.

Зеніт

У минулому сезоні Єдиної ліги ВТБ клуб взяв свій перший трофей в історії. У нинішньому ігровому році об'єктивно Петербург вже не той. Клуб дуже змінився і є відчуття, що раніше було набагато краще. У поточному регулярному чемпіонаті «Зеніт» посів третє місце. На етапі переможців команда нікуди не просунулася в таблиці. У першому раунді плей-оф «синьо-біло-сині» не без проблем пройшли МБА (3:1).

Першу півфінальну зустріч проти Казані програли. Не вдався найкращий захист турніру, до того ж серйозний. Атака суперника була просто химерною. Після цього лінії захисту «синьо-біло-синіх» може знадобитися психологічна допомога.

Серед невдах важко знайти яскравих особистостей, але Калеб Хоумслі (25 очок) і Едрієн Моерман (десять очок у кільце суперника) точно заслуговують похвали. Відзначимо, що обидва спортсмени підключилися до матчу з лави запасних. Ключовою фігурою на паркеті у зустрічі з казанцями мав бути Томас Ертель, але француз не проявив себе.

У післяматчевому інтерв'ю Паскуаль вилаяв свою команду. Він сказав, що його підопічні просто провалилися і були безвольними. Гірше матчів у своїй кар'єрі іспанський наставник не пригадає відразу. Це сміливе твердження.

УНІКС – Зеніт

Історія протистояння

Рахунок у серії – 1:0 на користь УНІКСа. Раніше команди провели два матчі в регулярному сезоні Єдиної ліги ВТБ 2022/23 (позитивні результати Казані) і стільки ж у Стадії переможців (перемоги Санкт-Петербурга). У десяти останніх битвах пара – 6:4 за успіхом на користь «синьо-біло-синіх».

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

«Казань» у цьому сезоні стабільніша за «Зеніт» і є фаворитом на перемогу. Букмекери готові заплатити за Першу перемогу 1,56. Виграш гостей коштує 2,42. Коефіцієнт на загальне менше (162,2) становить 1,9. Розбивка цього балу також оцінюється в 1,9. Ставки на гандикап 1 (-5,5) множаться на 2,03. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Казань дуже добре налаштована проти петербурзької сторони. Вони знайшли спосіб підійти до суперника, і їхня тактика працює. УНІКС знову переможе на домашньому майданчику, причому без особливої інтриги – 1 перемога та гандикап 1(-5,5), а «Зеніт» серйозно попрацює над своїми помилками втрат. На фінальній сирені очікуємо відносно скромну оцінку – загальна кількість менше (162,5).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0