Локомотив Кубань - ЦСКА Москва. На кону більше, ніж просто перемога

20 квітня в Краснодарі «Локомотив-Кубань» прийме московський ЦСКА в третьому півфінальному матчі Єдиної ліги ВТБ 2022/23. Гра відбудеться на арені Баскет Холл. Рахунок у серії – 1:1.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Локомотив Кубань» – ЦСКА Москва

Локомотив Кубань

Залізничники проспали більшу частину регулярного сезону Єдиної Ліги ВТБ 2022/23. Вони включилися лише в другому таймі і зуміли зачепитися за шосте місце. Потім команда підтягнулася до п'ятого рядка в етапі переможців. У першому раунді плей-офф «Краснодар» змагався з «Нижнім Новгородом», який фінішував на одну позицію попереду. Тут «Локо» легко вибив суперника з турніру, який на папері вважався фаворитом пари. Знадобилося три матчі.

У першій грі з ЦСКА «Локомотив» був непоганий. Вони взяли перші три чверті, але упустили перемогу в самій кінцівці. У другому бою перемогли фаворита. Це було щось. Перемогти заряджений успіхом ЦСКА на своїй території – баскетбольний подвиг. Виходить, що хлопці з «Локо» позбавили суперника переваги свого майданчика. Тепер нам потрібно виступати вдома не гірше.

У Краснодара дуже класна команда. Її легіонери зараз почуваються добре. Вони роблять різницю. Нічого не потрібно міняти. Ми повинні продовжувати гнути нашу лінію проти фаворита.

ЦСКА Москва

Клуб йде на трофей. Він пройшов регулярний сезон без поразок. Тоді він спокійно відстоював свою позицію на етапі переможців. Потім, не напружуючись, відправив саратовський «Автодор» на дострокові канікули, розібравшись з ним у трьох зустрічах у чвертьфіналі.

Стартовий матч проти «Локо» теж відійшов в актив ЦСКА, а в другому сталася осічка. Об'єктивно москвичі за всіма показниками перевершують суперника. Це помітно, але наперед святкувати перемогу тут було неможливо. Суперник вправний і вмотивований. Будь-який недогляд або недооцінку своїх сил він може перетворити на перемогу. «Локо» це вже продемонструвало. Далі потрібно зробити правильні висновки.

ЦСКА втратив перевагу свого паркету. Попереду дві поїздки з рахунком у серії 1:1. Зараз «залізничники» у кращому становищі. "ЦСКА" зараз важливо не проплисти.

Локомотив Кубань - ЦСКА Москва

Історія протистояння

Рахунок у серії – 1:1. Перший бій серії москвичі взяли вдома з рахунком 87:84, а в другому поступилися на своєму паркеті - 83:84. До цього команди провели ще чотири загальні матчі в сезоні (два в регулярному чемпіонаті і стільки ж у групі А наступного раунду). Всі ці битви пішли в актив "червоно-синіх".

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

ЦСКА є головним претендентом на трофей у сезоні. Вони є фаворитами на перемогу в усіх матчах Єдиної ліги ВТБ. Букмекери платять 1,53 за перемогу 2. Перемога домашньої команди оцінюється за 2,5. Коефіцієнт на тотал менше (169,5) становить 1,9. Ставки на подолання заданого кутофа також множаться на 1,9. Коефіцієнт 2,45 на перемогу «Кубані» в першій чверті. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Локо» викладе всі сили в цьому матчі. Ось на кого він робить ставку. «Армійці», з іншого боку, не в найкращому розумінні після недавньої болісної поразки в серії. Господарі створять сенсацію, перемігши фаворита (Перемога 1) у результативній грі. «Кубань» лідирує зі старту і обов’язково виграє першу партію на 2.45. При цьому має бути зрозуміло, що вся боротьба в парі у них ще попереду, і цю серію москвичі без бою точно не здадуть.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0