Зеніт – УНІКС. Пітерцям більше нікуди відступати

21 квітня петербурзький «Зеніт» і казанський УНІКС втретє зустрінуться, щоб з’ясувати спортивні стосунки в півфіналі Єдиної ліги ВТБ 2022/23. Його прийматиме спорткомплекс «Сибур Арена». Рахунок у серії – 2:0 на користь баскетболістів з Татарстану.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Зеніт» – УНІКС

Зеніт

Команда «Зеніт» вийшла в плей-офф з третього місця. У першому раунді вона пройшла МВА, але зуміла програти один матч москвичам. Тут варто сказати, що «Зеніт» – це такий собі проект, який будувався для Євроліги. Зараз російські клуби відсторонені від міжнародного турніру, а петербурзькі трохи розвантажили свою зарплатну відомість, оскільки їх позбавили головної мети.

Минулого сезону «синьо-біло-сині» виграли Єдину Лігу ВТБ. Було круто, і команда з берегів Неви мала чудовий склад. Не можна сказати, що зараз команда не укомплектована якісними баскетболістами, але тут все пізнається в порівнянні.

Виходить, що до повернення в Євролігу «Зеніт» буде таким, яким він є зараз. Це команда півфіналу Єдиної Ліги ВТБ і, мабуть, не більше. Такий клуб не здатний зламати УНІКС у його нинішньому стані. На жаль, тут нема про що сперечатися.

УНІКС

Казанський УНІКС цього сезону показав чудовий баскетбол. В 1/4 Єдиної ліги ВТБ вони піднялися з другого місця. Потім у трьох матчах оформили путівку до півфіналу, де потрапили до «Зеніту». У першій грі пітерці були знищені. У другому все було складніше, але перемога теж була.

В дорозі вам потрібно завершити серію. Звучить трохи грубо для суперника, але це реальність. УНІКС, мабуть, зараз у всьому кращий за Петербург. Легіонери казанської команди почуваються чудово. У них гра йде, і вони готові пробиватися у фінал.

Вдома «Зеніт» буде діяти більш агресивно, але якщо ми про це знаємо, то в УНІКСі всі до цього готові. Казанці обов'язково підлаштують тактику під суперника. Тепер хлопці з Татарстану мають психологічну перевагу над суперником. Цей момент потрібно використати і перетворити на перемогу.

Зеніт – УНІКС

Історія протистояння

Рахунок у серії – 2:0. Лідирують казанці. Вони були кращими в обох останніх домашніх іграх (94:67 і 68:59). Крім того, у клубів ще чотири спільні битви в Єдиній лізі ВТБ 2022/23: два УНІКС взяв у регулярному чемпіонаті, два в стадії переможців відійшли в актив «Зеніту». У десяти останніх битвах команд – 6:4 за перемогами на користь пітерців.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Зеніт є чинним чемпіоном турніру і добре грає вдома. Пітерці є фаворитами для букмекерів. Букмекери готові давати 2,5 на перемогу УНІКСа. Шанс на перемогу пітерців вони дають 1,53. Ставки на загальний рахунок менше 157,5 множаться на 1,9. Ставка на тотал більше (157,5) дорівнює 1,9. Перемога «Зеніта» в першій чверті оцінюється в 1,7. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Зеніт програє в серії УНІКСу. Казанці знову покажуть висококласний баскетбол і візьмуть гру - Перемога 2. На власних очах петербуржці вийдуть у справу. Вони напевно візьмуть першу гру, хоча вони не отримають від цього багато, якщо дивитися ширше. Але це вплине на їхній загальний бал, зробивши його порівняно високим загальним результатом – Total Over 157,5.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0