Зеніт – УНІКС. Чи зможуть «Пітерси» наздогнати казанців?

23 квітня в Санкт-Петербурзі відбудеться четвертий півфінальний матч між Зенітом і УНІКСом. Поки що гості ведуть з рахунком 2:1 у серії, але остання зустріч у парі залишилася з "синьо-біло-синіми". Майбутній матч відбудеться в спорткомплексі "Сибур Арена".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Зеніт» – УНІКС

«Зеніт»

Перші тривожні дзвіночки пролунали в чвертьфіналі, коли клуб не зміг пройти МБА в трьох матчах. Здавалося, пітерці не в ідеальній формі. В 1/2 фіналу це підтвердилося. Два виїзних матчі в Казані були зданими і особливих шансів в них не було. У третій грі, яка проходила в Санкт-Петербурзі, «Зеніт» переміг, але було відчуття, що УНІКС не викладався в ній на всі 100%, ніби готував щось особливо важке для суперника на бій 23 квітня. Якщо так, то синьо-біло-блакитні можуть захитатися.

В останньому переможному матчі «Зеніт» потіснив суперника в заключній чверті. Казанці не забили своїх важливих голів, і цим скористалися пітерці. Ертель починає розігруватися. На початку серіалу він був нічим, а зараз поступово виходить на свій зірковий рівень.

УНІКС

Казанці вдома двічі перемогли Зеніт. І робили це по-різному. Спочатку була їхня розгромна перемога з акцентом на атаку, а потім дуже жорстко попрацювали в обороні. Першу зустріч у Петербурзі програли. Рахунок у серії – 2:1 на користь УНІКСа. Тепер ні в якому разі не дозволяйте супернику повернути інтригу в суперництво. Потрібно вигравати на виїзді, а потім закривати питання вдома.

Легіонери УНІКСа, роблячи результат, на даний момент в порядку. Вони повинні стріляти в наступному двобої. У третій грі суперник виклав багато сил, тепер потрібно робити ставку на швидкий виснажливий баскетбол, а то в підсумку пітерці просядуть. Питання лише в тому, чи є у самих казанців значні запаси енергії для реалізації вищесказаного на практиці? Таке відчуття, що за фізикою УНІКС кращий за Зеніт, тому все має вийти.

Зеніт – УНІКС

Історія протистояння

Рахунок у серії – 2:1. Казань взяла два стартові матчі тут на своїй території (94:67 і 68:59), а пітерці були сильнішими в останній грі в Санкт-Петербурзі (83:71). Раніше в сезоні клуби ще двічі засмучували один одного. У десяти останніх суперництвах – 6:4 за позитивних результатів на користь «синьо-біло-синіх».

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять «Зеніту», коли той грає вдома. Коефіцієнт на перемогу господарів становить 1,53. Успіх гостей оцінюється в 2,5. Коефіцієнт на аутсайдера (156,5) становить 1,9. Якщо ви поставите на прорив цієї стелі ефективності, ваші гроші можуть бути помножені на 1,9. Перемога «гірників» у першій чверті оцінюється в 1,7. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Зеніт» впевнено взяв минулу нічну гру, якщо вірити цифрам на табло, але насправді вона була мізерною. Пітерівцям пощастило. Так, вони здобули перемогу, і це добре, але варто чітко розуміти, що Казань зараз перевершує їх у всіх відношеннях. Гості зіграють результативний баскетбол – тотал більше (156,5) і відносно впевнено здобудуть позитивний результат у виїзному матчі – перемога 2. Також можна зробити ставку на перемогу «Зеніту» у стартовій чверті. Звичайно, господарі почнуть гру дуже агресивно.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0