УНІКС – Зеніт. Чиї нерви міцніші?

Арена "Баскет Холл" в Казані прийме сьомий матч півфінальної серії між місцевим УНІКСом і пітерським "Зенітом". Гра відбудеться другого травня. Рахунок у серії до чотирьох перемог – 3:3.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу УНІКС – Зеніт

УНІКС

Зі старту Єдиної Ліги ВТБ 2022/23 у команді чудовий лад. Вона була непоганою в регулярному сезоні. У плей-офф команда навіть додала. У серії з «Зенітом» казанці перевершують суперника, але з виїзними битвами їм не пощастило. Що ж, вирішальний матч грається вдома, тут потрібно поставити крапку. Ми повинні приступити до справи з самого початку зустрічі. Потрібно розтрощити супротивника, змусивши його кидатися і робити помилки. «Зеніт» не дуже стабільний на виїзді, тому має працювати.

З виконавською майстерністю УНІКСа все гаразд. Легіонери повинні проявити себе в потрібні моменти. Також бажано зіграти компактно в захисті і намагатися менше фолити. Окремо слід відзначити Ненада Дмитровича. Цей хлопець неймовірно корисний проти «Зеніту». Хоча не варто забувати і про Джалена Рейнольдса та Луїса Лабері. Якщо когось із росіян УНІКСа потрібно виділити в серії з «Петербуржем», то це будуть Георгій Жбанов та Андрій Воронцевич.

Зеніт

Команда показує гідний рівень баскетболу. Сезон не ідеальний, але пітерці не випадково пробилися до півфіналу Єдиної Ліги ВТБ 2022/23. Клубу дається важка серія з УНІКСом. Вдома петербуржці дуже хороші, але з виїзними битвами все одно проблема. Головна проблема в тому, що вирішальний матч відбувається в Казані.

Сергій Карасьов травмований, і це вагома втрата для «Зеніту». Томас Ертель, який є лідером клубу, додає в кожному матчі, але все одно зараз показує не найкращий баскетбол. Дуже допомагає Сергій Торопов. Ігоря Волхіна можна назвати відкриттям півфіналу. Росіянин був дуже результативним у шостому бою проти УНІКСу. Калеб Хоумслі та Едрієн Моерман також заслуговують улесливих слів.

Класичний баскетбол від Зеніту в Казані не працюватиме. Паскуаль має здивувати всіх. Він талановитий наставник. У іспанського тренера повинні бути якісь ідеї на цю тему, але УНІКС також очолює досвідчений тренер. Велимір Перасович теж вміє робити сюрпризи. Очікується не лише суперництво баскетболістів, а й поєдинок їхніх тренерів.

УНІКС – Зеніт

Історія протистояння

У серії - 3:3. Почалося з двох домашніх перемог УНІКСа (94:67 і 68:59), потім «Зеніт» відігрався в Санкт-Петербурзі (83:71 і 104:77). Потім казанці знову вийшли вперед, взявши матч на своїй території (78:63). Тоді «синьо-біло-сині» відновили паритет, обігравши суперника в Санкт-Петербурзі (82:80). На рахунку команд також чотири поєдинки основного раунду поточної Єдиної Ліги ВТБ. У цих боях команди також зіграли внічию (2:2).

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять в УНІКС. За його перемогу готові запропонувати 1,53. Перемога «Зеніту» коштує 2,5. Ставки на тотал менше (158,5) множаться на 1,8. За перевищення цієї оцінки нараховуються бали 1,8. Коефіцієнт на фору 1(-5,5) становить 1,96. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Пітерці дуже хороші вдома, але не блищать на дорозі. Тут нічого не зміниться. Казанці стабільні, і без будь-якої інтриги виграють матч і вийдуть у фінал – перемога 1 і фора 1 (-5,5). Зеніт буде чинити опір до самого кінця. Чекаємо на солідний рахунок на табло - тотал овер (158,5).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0