ЦСКА – Локомотив Кубань. Отруйна баскетбольна драма

ЦСКА прийме «Локомотив-Кубань» у перший день останнього місяця весни у вирішальному матчі півфінальної серії Єдиної Ліги ВТБ 2022/23. Гра пройде на баскетбольному майданчику багатофункціонального спортивного комплексу «Мегаспорт Арена» в Москві.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ЦСКА – «Локомотив-Кубань».

ЦСКА

Від домінування "солдат" в Єдиній лізі ВТБ 2022/23 не залишилося й сліду. «Залізничники» спустили москвичів з неба на землю. Можливо, цього вимагав ЦСКА. Зараз червоно-сині максимально сконцентровані та по-спортивному злі. В принципі, правильне ставлення до фіналу. Це так, але вам ще потрібно туди потрапити.

Заключний матч серії ЦСКА проводить проти «Локо» перед рідною публікою. Цей момент можна вважати перевагою, але не очевидною. Суперник вірить у свої сили, і тепер йому абсолютно нікуди відступати. На папері «солдати» кращі за південців, але це теорія, а на практиці маємо 3:3 у серії до чотирьох перемог.

У шостій грі москвичі на виїзді розгромили краснодарців. Це був показовий момент. ЦСКА, який був за крок від поразки в серії, без проблем зламав суперника на своїй території. Так клас і досвід перемагають спортивну нахабність і амбіції аутсайдерів (при всій повазі до «залізничників»).

Локомотив-Кубань

Якби хтось перед початком плей-офф Єдиної ліги ВТБ 2022/23 сказав, що Краснодар витягне ЦСКА в сьомий матч серії в півфіналі, то така заява викликала б сміх. «Локо» дуже покращився в матчах на вибування. Команда за крок від фіналу, але стільки ж часу до боротьби за третє місце. Вирішальний матч відбудеться в Москві. Схоже, що «Локо» зараз максимально збуджена всією командою. Погано, але це пов'язано з відсутністю досвіду, який, безсумнівно, буде отриманий в цій серії і стане в нагоді в майбутньому, що для південців виглядає багатообіцяюче в баскетбольному плані.

Чого чекати «локомотивцям» у вирішальній грі проти фаворита? На себе і на помилки суперника, яких може і не бути зовсім. Очікується найважчий вихід, але відступати нікуди. Тут потрібно віддати абсолютно всі сили. Стиль міняти не потрібно. Ми повинні продовжувати грати в наш сміливий і результативний баскетбол.

ЦСКА – Локомотив Кубань

Історія протистояння

Рахунок у серії – 3:3. Дивовижне суперництво між командами, рівними за своїми можливостями тут і зараз. Раніше в цьому сезоні армійці чотири рази поспіль перевершували «залізничників», але це була зовсім інша історія.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять у ЦСКА. За перемогу паркетників платять лише 1,1. Перемога гостей оцінюється ними в 7. Ставки на тотал менше (166,5) множаться на 1,9. За пробиття цієї стелі також дають бали 1,9. Коефіцієнт на фору 1(-11,5) становить 1,65. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

ЦСКА буде працювати першим номером за досвідом і класом. Гості намагатимуться зберегти темп матчу, але час від часу допускатимуть помилки. У підсумку москвичі без інтриги впевнено виграють - фора 1 (-11,5), а сама зустріч вийде відносно результативною - тотал овер (166,5). У будь-якому випадку, треба подякувати «Локо» за боротьбу та емоції, які він подарував усім шанувальникам справжнього баскетболу, де кожен може перемогти кожного.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0