УНІКС – Локомотив-Кубань. Чия атака сильніша?

У другому фінальному матчі Єдиної ліги ВТБ 2022/23 УНІКС зіграє з «Локомотивом Кубань» 8 травня. Гра пройде на паркеті казанської арени Баскет Холл. Перша зустріч серії залишилася за "локомотивами".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу УНІКС – Локомотив-Кубань

УНІКС

У першій зустрічі проти «залізничників» команда підібрала стиль суперника. Це стосується оборонних дій. Якщо говорити про лінію атаки, то тут відчувалася агресія, але інколи виконання виходило, а на підбираннях суперник був непоганий, хоча інколи помилявся в цьому компоненті. Перший матч фіналу, проведений УНІКСом, нагадував своєрідну розвідку силою.

Як діятимуть казанці в бою номер два? Важко сказати, тому що є відчуття, що в «Локо» ще не визначилися зі своїм баскетболом. У тренера УНІКСа, безсумнівно, є ідеї та напрацювання, але сюрпризи від нього обов’язково будуть.

Казанці люблять грати в атакуючий баскетбол, не виключено, що і тут варто дотримуватися своєї лінії. Захист «залізничників» неідеальний, до того ж УНІКС грає вдома, де, так би мовити, «постріляв у кільця». На виїзді можна буде грати скромніше попереду, роблячи ставку на захист, а в Татарстані напрошується ефективний баскетбол.

У першому бою проти «Локо» Ненад Дімітрієвич був скромним (13 очок з точністю близько 43% з гри). Від нього всі чекали більшого. Максимальний внесок у командну скарбничку вніс Деріл Мейкон (16 очок), Маркос Найт - 14, Луї Лабері і Вінс Хантер - по 11.

Локомотив-Кубань

У першій грі з УНІКСом клуб зробив акцент на атаку. Тут Локо взяло кількістю, а не якістю, хоча триочкові летіли дуже гідно. Браку було багато, але й цим суперник грішив. Можливо, хвилювання торкнеться обох сторін, адже на кону перше чемпіонство обох.

Локомотив зробив ставку на російських спортсменів у матчі проти Казані. План здавався ризикованим, але надія є, якщо подивитися на роботу хлопців з «Локомотива». Зрештою, задум тренера виявився слушним. Росіяни не стали лідерами статистики, але попрацювали пристойно. У наступній грі ви можете показати щось подібне, з невеликими корективами.

Завдання-мінімум поїздок в Татарстан виконано. Перемога здобута. У психологічному плані «залізничники» тепер мають перевагу над суперниками. Якщо цей факт допоможе їм скорегувати приціл у наступному бою, то це буде просто круто. У першому матчі проти УНІКСа Джейлен Берфорд (17 очок) став найрезультативнішим гравцем Краснодара. Кріс Хортон відзначився дабл-даблом (11 очок у рингу суперника, 12 підбирань). ДеВон Акоон-Перселл закинув у кошик суперника 12 очок.

УНІКС – Локомотив-Кубань

Історія протистояння

Рахунок у поточній серії – 1:0 на користь «Локо» (перемога на виїзді з рахунком 88:76). До цього команди ще чотири рази зустрічалися в Єдиній Лізі ВТБ 2022/23. У тих боях за підсумками перемог було 2:2. Двічі УНІКС був сильнішим у регулярному чемпіонаті (83:75 вдома та 82:70 на виїзді), а «Локо» — на стадії переможців (103:70 на виїзді та 78:70 на виїзді). У десяти останніх боях за позитивними результатами пари йдуть 5:5.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Для букмекерів фаворитами є господарі поля. Коефіцієнт 1,44. Успіх залізничників оцінюється в 2,8. Коефіцієнт на андер тотал (163,5) становить 1,9. Якщо ви знімете цю стелю, ви можете збільшити свої гроші на 1,9. Фора 1 (-8,5) оцінюється в 2,23. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У першій грі серії УНІКС не влучив у створ воріт. У другій домашній грі такої проблеми не буде. Господарі забезпечили б перемогу в результативній перестрілці з «Локо», яке відігравалося б до фінального свистка – перемога 1 і гандикап 1 (-8,5).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0