Зеніт проти ЦСКА. Москалі схаменулися чи просто надумали?

Зеніт і ЦСКА 10 травня втретє зустрінуться, щоб розібратися в боротьбі за бронзу Єдиної ліги ВТБ 2022/23. Рахунок у серії до чотирьох перемог – 1:1. Гра пройде в Санкт-Петербурзі. Її прийматиме спорткомплекс «Сибур Арена».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Зеніт» – ЦСКА

«Зеніт»

Команда «Зеніт» планувала захистити титул цього сезону Єдиної ліги ВТБ, але не вийшло. Тепер вона змушена боротися тут за третю сходинку п’єдесталу пошани. Це трохи розчаровує, але поки ми повинні задовольнятися тим, що маємо.

Зеніт розпочав серію проти ЦСКА з впевненої перемоги на виїзді. Хоча в тій грі результат, мабуть, більше визначили помилки москвичів, аніж зусилля «синьо-біло-синіх». У другій зустрічі на виїзді пітерці програли. Суперник значно покращився, і команда з берегів Неви не вистояла. У будь-якому випадку завдання-мінімум виконано.

Зеніт традиційно краще грає вдома, ніж на виїзді. Подейкували, що Ертель може пропустити другий матч проти "армійців". Француз є лідером "синьо-біло-синіх" і його відсутність на паркеті завжди помітна. Томас все ж вийшов на майданчик, але не показав свій найкращий баскетбол, набравши скромні для себе десять очок. У Санкт-Петербурзі «Зеніт» однозначно зіграє яскравіше, плюс до 10 травня Ертель повинен був прийти до тями на 100%.

ЦСКА

Вперше з 2002 року фінал Єдиної ліги ВТБ проходить без ЦСКА. Причому чемпіонами в турнірі за весь час його існування, крім ЦСКА, ставали тільки «Хімки» і «Зеніт». Неймовірне домінування москвичів у змаганні. У цих умовах можна уявити, як їм зараз боляче.

Водночас варто пам’ятати, що народна мудрість говорить, що біда не приходить сама. До непотраплення у фінальну серію додалася травма основного бомбардира «армійців» Шведа, яка вже точно поставила крапку в сезоні для росіянина. Крім того, є інформація, що Мілутінов не зовсім здоровий, але серб поки тримається. У ЦСКА на тренерському містку справжній мозковий штурм. Треба придумати, як грати в крутий баскетбол без шведа.

Перший матч серії за бронзові медалі «Зеніт» віддав вдома. Тоді було видно, що москалі розгублені. У другій партії вони зуміли зібратися і перемогти. У цьому бою Уер набрав 19 очок. Так, створити відставання перед суперником на його території не вдалося, але й це не 0:2. У всьому потрібно шукати позитив, тому що у столичної команди зараз багато поганих новин.

Зеніт проти ЦСКА

Історія протистояння

Після двох матчів серії нічия. Спочатку "Зеніт" переміг тут на виїзді з рахунком 86:68, потім ЦСКА відігрався вдома - 85:61. До цього клуби провели чотири зустрічі в Єдиній Лізі ВТБ 2022/23. У тих боях «солдати» були втричі сильнішими. У десяти останніх суперництвах між командами – 6:4 за перемогами на користь пітерців.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Зеніт у Санкт-Петербурзі є загрозою для всіх. Про це знають і букмекери. Вони пропонують 1,56 на Перемогу 1. Коефіцієнт на Перемогу 2 становить 2,42. Ставки на тотал менше (158,5) множаться на 1,9. Якщо ви зробите ставку на подолання цієї планки, ви також можете збільшити свій банк у 1,9 рази. Фора 1 (-8,5) приносить 2,5. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

ЦСКА не в порядку. Пощастило зібрати один домашній поєдинок у серії, але армійцям точно зараз не вистачить, щоб перемогти «Зеніт» на рідному полі. Очікується сильна перемога господарів – 1 перемога та гандикап 1 (-8,5). У будь-якому випадку гості будуть боротися до кінця, викладаючи максимум зусиль у кожній атаці.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0