ЦСКА – Зеніт. Пітерси вийшли?

На баскетбольному майданчику спортивного комплексу «Мегаспорт Арена» в Москві 15 травня відбудеться п'ятий матч між ЦСКА і «Зенітом», які розбирають справи в боротьбі за третю сходинку п'єдесталу Єдиної ліги ВТБ 2022/23. Рахунок у серії – 3:1 на користь столичних.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ЦСКА – Зеніт

ЦСКА

Регулярку ЦСКА команда провела унікальним чином, не програвши там жодного разу, але на стадії переможців почали спотикатися. Тоді ЦСКА без проблем пройшов перший раунд плей-офф, але в півфіналі не впорався з «Локомотивом». Це було дуже болісно для москвичів. "ЦСКА" змирився з ситуацією і почав боротьбу за бронзові медалі з "Зенітом". Перед початком протистояння з пітерцями швед вибув зі складу. Негаразди сипляться на ЦСКА пачками.

Серія з «Зенітом» почалася напружено. По-перше, в Москві клуби обіграли один одного один раз. Потім у Петербурзі справи пішли краще. У культурній столиці Росії двічі переміг ЦСКА. При цьому всі знають, що петербуржці дуже хороші вдома. Виходить, що вони вичерпали всі резерви своїх сил? Поки неможливо зробити висновки, але передумови для таких розкладок є.

Каспер Вер зробив останній матч. Він набрав 19 очок і добре виступив у зчепленні. Кайкок у тому бою мав дабл-дабл із 16 очок в атаці та десяти підбирань. Руженцев набрав 12 очок у кошику суперника. Відзначимо, що без шведа "солдатам" вдалося перебудуватися. Причому так, що зірка Мілютінов і тут не номер один.

Зеніт

Основний сезон клуб пройшов на третьому місці. Він не потрапив до фіналу, тому титул не захищав. Зараз хотілося б задовольнятися малим, але ЦСКА не готовий віддати «Зеніту» бронзові медалі. Поїздки до Москви пройшли добре. Одна гра з двох відійшла в актив «синьо-біло-синіх». Матчі з "солдатами" на своїй території провалилися. Тоді суперник прийняв обидва бої, і саме на них «Зеніт» планував зробити ставку. Вдома він завжди хороший, але цього разу суперник виявився кращим. Тепер відступати нікуди.

Є питання з фізики. В останньому матчі серії було відчуття, що пітерці наче не вибивають з ритму москвичів. Що ж, якщо це так, то у клубу проблеми. Паскуаль повинен терміново придумати якісь варіанти. Він досвідчений наставник, тому не варто списувати «Зеніт» заздалегідь.

Ертель не показує свого максимуму в серії. Найрезультативнішим баскетболістом «Зеніту» в минулому бою став Кулагін з 18 очками, у вищезгаданого француза 12 очок в атаці і шість передач, Зубков закинув у кільце суперника десять очок. Не виключено, що саме через умову Ертеля синьо-біло-сині не можуть потіснити ЦСКА в серії.

ЦСКА – Зеніт

Історія протистояння

Рахунок у поточній серії – 3:1 на користь «солдат». Раніше в основній частині Єдиної ліги ВТБ 2022/23 команди зустрічалися ще чотири рази. У тих баталіях також 3:1 за перемогами на користь столичних баскетболістів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать армійців фаворитами. Їхній успіх оцінюється в 1,53. Перемога гостей оцінюється в 2,5. Ставки на тотал менше (156,5) множаться на 1,9. Коефіцієнт також становить 1,9 на подолання цієї планки. Коефіцієнт фори 1 (-5,5) становить 1,96. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Баскетбол ЦСКА вже зламав Зеніт. Вони за крок від медалей. У петербуржців немає сил (ні фізичних, ні моральних) йти далі. Господарі підуть зі старту. Вони будуть тиснути на суперника. Гості відіграватимуться, але команди тут і зараз дуже нерівні – перемога 1 або гандикап 1 (5,5).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0