УНІКС – Локомотив-Кубань. Залізничники помилково виграють чемпіонат?

УНІКС 16 травня на паркеті арени Баскет Холл у столиці Татарстану прийме «Локомотив Кубань». Це п’ята гра протистояння клубів у фіналі Єдиної ліги ВТБ 2022/23. Рахунок у поточній серії – 3:1 на користь казанців.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу УНІКС – Локомотив-Кубань

УНІКС

Казань не ідеальний у серії, але суперник допускає ще більше помилок у грі. Команда не може не скористатися такими моментами і зараз знаходиться за крок від заповітної мети. В останній зустрічі з «залізничниками» Лабері був дуже хороший. Він не став найрезультативнішим у тому бою, але всі його дії були максимально корисними. Луї заслуговує на звання одного з головних творців цієї перемоги.

Баскетболісти "Локо" захиталися, потрібно максимально професійно працювати на своїй території і чемпіонство буде виграно. УНІКС повинен видалити суперника на досвіді. Як виявилося в серії, команда має помітну перевагу в цьому компоненті над суперником.

Локомотив-Кубань

Колектив в порядку з класом, але є питання по стажу. «Локо» вдалося дійти до фіналу, вибивши в 1/2 зірковий ЦСКА, але в нинішньому суперництві з УНІКСом все дається «залізниці» зі скрипом.

Наприклад, в останній грі «Локомотив» зробив потужний камбек, відігравши 21 очко. Наприкінці матчу він зумів підхопити овертайм, а потім знову похитався. Подібні ситуації траплялися й раніше. В останніх трьох матчах серії у Краснодара справжня проблема з реалізацією. Нехай якось пояснюється цей момент у виїзних боях, але не вдома.

Плюс є відчуття, що в тренерському суперництві Олександр Секуліч з «Локо» поступається колезі з УНІКСу. Велімір Перасович приймає важливі та необхідні рішення в потрібний момент.

В принципі, все якось можна пояснити. «Казань» — клуб рівня Євроліги, він уже був у фіналі Єдиної ліги ВТБ. Саме зараз локомотив пише свою історію. Для нього все, що відбувається - це вже сенсація і досягнення. Звідси і тремтіння, яке заважає баскетболістам. Треба сказати і про Акуна-Перселла. Він важливий гравець команди, але в останньому матчі провів на паркеті мало часу. Офіційно нічого не повідомляється, але не виключено, що у нього є якісь пошкодження.

УНІКС – Локомотив-Кубань

Історія протистояння

Рахунок у поточній серії суперництва команд у фіналі Єдиної Ліги ВТБ 2022/23 – 3:1 на користь УНІКСа. До цього клуби ще чотири рази перетиналися в попередніх раундах змагань. Там вони двічі засмутили один одного. Загальна сума поки 5:3 за перемогами в сезоні. Лідирує Казань.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять в УНІКС. Перемога господарів оцінюється 1,4. Коефіцієнт на південців – 2,95. Якщо взяти загальну суму менше (160,5), то можна збільшити свої гроші в 1,73 рази. Порушення цієї межі балів коштує 1,99. Гандикап 1 (-5,5) має значення 1,8. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Локомотив» буде хитатися і знову помилятися. Тиск на команду буде тільки зростати. УНІКС скористається ситуацією і тихо змінить хід гри. Як наслідок, вони переможуть відносно зручно у спосіб з високим рахунком – Перемога 1 і загальна сума понад 160,5.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0