Барселона проти Реал Мадрид. Баскетбольний Ель Класіко у фіналі чотирьох Євроліги

19 травня каталонська Барселона і мадридський Реал зустрінуться у фіналі чотирьох Євроліги нинішнього скликання. Гра пройде в Каунасі (Литва). Її прийме паркет спорткомплексу «Жальгіріс».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Барселона" – "Реал".

Барселона

На початку сезону знову багато хто зробив клуб переможцем регулярного чемпіонату Євроліги, але знову не зрослося. Команда з розкішним складом не змогла вийти в лідери плей-офф. Тут і проявляється ефект тренерської дурості. Шарунас Ясікявічус знову і знову доводить усім, що він такий наставник, але боси «Барси» його люблять і за щось тримають.

Барселона пройшла до чвертьфіналу суперника за три матчі, тоді як усі інші нинішні учасники Фіналу чотирьох на цій стадії зіграли п'ять зустрічей. Хоча це зовсім не досягнення каталонців, а слабкість «Жальгіріса», який був їхнім суперником. До речі, матч проти "Реала" проходить у Каунасі. Схоже, присутні в залі литовці вболівають за «вершкових», а не за кривдників своїх улюбленців.

Реал Мадрид

Вже не перший рік команду критикують за відсутність масштабного оновлення складу. Мовляв, нинішній склад дуже старий і потрібні багатообіцяючі підписи. Ні, а Реал продовжує показувати чудовий баскетбол. В даному випадку не старість, а досвід.

«Вершкові» відносно гладко пройшли регулярний сезон Євроліги. У першому раунді плей-офф клуб потерпав від «Партизана» (3:2), але потім на успіх зарядили сербів. Жодного тиску на них не було, оскільки вони були зарубані «Реалом» у статусі аутсайдера. Їхня гра складалася добре, м'ячі летіли у кошик, і в результаті іспанцям довелося відіграватися в серії з 0:2. Сталося. Це називається досвідом, як згадувалося вище.

Барселона проти Реал Мадрид

Історія протистояння

У регулярному сезоні Євроліги 2022/23 клуби провели дві гри. У них команди поразили одна одну (тут «Барселона» була сильнішою вдома з рахунком 75:73, відповідно, «вершкові» тут досягли успіху на своїй території в овертаймі – 91:86 після 73:73). Також у команд є ще пара боїв з національного чемпіонату сезону 22/23. Тут двічі успіх був на боці «синьо-гранатових» (87:78 на виїзді та 97:82 на домашньому паркеті).

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вважають фаворитом "Барселону". На Перемогу 1 готові дати 1,59. Коефіцієнт на Перемогу 2 – 2,51. Ставки на тотал менше (160,5) множаться на 1,95. Ціна подолання цієї планки балів також становить 1,95. Фора 2 (-4,5) оцінюється в 3,44. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Якісні баскетболісти Барселони під керівництвом посереднього тренера проти досвідчених бійців мадридського Реала під керівництвом того ж тренера. Номінальні гості, можливо, зараз не кращі за каталонців, але вони зможуть виграти відносно легко – перемога 2 і гандикап 2 (-4,5), завдяки тому, що вони справжня команда, а не її копія, як їх опонент. «Сині Гранатаяс будуть відбивати у відповідь, але це лише зробить матч відносно результативним, але не більше того.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0