Олімпіакос проти Монако. Чи повториться прокляття Євроліги?

Грецький Олімпіакос зіграє з Монако 19 травня в рамках Фіналу чотирьох Євроліги 2022/23. Гра відбудеться на паркеті Жальгіріс Арени в Каунасі (Литва).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Олімпіакос" - "Монако".

«Олімпіакос»

Греки «Олімпіакос» виграли регулярний сезон Євроліги 2022/23. Це було досить несподівано. Далі не обійшлося без проблем у першому раунді плей-офф «Фенербахче» (3:2), який посів лише восьме місце на останній стадії змагань. Якщо говорити про результати, то поки все добре, а якщо говорити про якість, то муки з турками трохи дратують.

Везенков є лідером Євроліги 2022/23 за очками за гру (17,2) і корисністю на паркеті (21,2). Він другий за підбираннями (6,8). Воккап третій за результативними передачами (5,6) і найкращий за перехопленнями (1,8). Зі згаданим баскетболістом Словакс ділить місце в ТОПі найкращих асистентів (5,6).

У «Олімпіакоса» чудова команда. Тут є багато яскравих особистостей, які показують стабільні результати протягом сезону, але є одна проблема. Досі жодного разу в історії Євроліги трофей не брала команда, яка виграла регулярний сезон. Причому в головний матч змагань частіше виходять клуби, які почали плей-офф без переваги свого паркету. Це лише статистика, але...

Монако

Останнім часом клуб значно поповнився. Поки що, об'єктивно, у нього не дуже багата історія. Монако має два трофеї в трофейній кімнаті. Перший – на чемпіонат Франції, другий – на Єврокубок. Монегаски зміцнилися, коли в команду перейшов Майк Джеймс, відомий грою і витівками за московський ЦСКА. Американець талановитий, але дуже примхливий. Поки що наставнику команди Саші Обрадовичу вдається тримати зірку в позитивному руслі. Вихід "Монако" в плей-офф - найчистіша заслуга Хамеса. У чвертьфіналі клуб переміг «Маккабі» (3:2), і тут знову забив Майк. Так, у складі є й інші хороші виконавці (Окобо, Лойд, Браун і так далі), але вищезгаданий американець тут фігура номер один, і крапка.

Поки лідер здоровий і спокійний, значить у команди все добре, але є побоювання, що якщо в матчі з греками щось піде не за планом, а це може бути, оскільки суперник неймовірно небезпечний, він спалахне і зненацька влаштує конфлікт . Якщо це станеться, то монегаски з ймовірністю 99,9% програють.

Олімпіакос проти Монако

Історія протистояння

У нинішньому регулярному сезоні Євроліги клуби провели два матчі. Обидва рази сильнішими в них виявилися монегаски (81:76 на виїзді та 64:60 вдома). Раніше команди перетиналися ще вісім разів у рамках спільної історії. У тих боях за підсумками перемог 5:3 на користь греків. Перший бій команд відбувся восени 2021 року.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Греки є явними фаворитами для букмекерів. Перемога Олімпіакоса оцінюється в 1,44. Ставки на перемогу Монако множаться на 2,8. Коефіцієнт на тотал менше (158,5) становить 1,9. Подолання цієї планки продуктивності також оцінюється в 1,9. Гандикап 1 (-5,5) збільшить ваш банкрол у 1,9 разу. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Номінальні господарі паркету зі старту зійдуться один до одного. Джемс і компанія приймуть виклик. Очікується результативна гра – жеребкування (158,5), у якому виграє об’єктивно сильніший, тобто хлопці з Олімпіакоса – Вікторія 1. У цьому випадку на майданчику не воїн.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0