Монако проти Барселони. Є фаворити?

Монако і Барселона 21 травня зустрінуться в суперечці за третє місце в Євролізі 2022/23. Гра відбудеться на арені «Жальгіріс» у Каунасі (Литва).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Монако" проти "Барселони".

Монако

Клуб потрапив у плей-офф Євроліги завдяки Майку Джеймсу. Вся баскетбольна команда тепер зведена до досить простого стилю. Треба віддати м'яч американцеві, і він з великою ймовірністю кине в кільце, а з реалізацією у нього майже завжди все в порядку.

Така тактика працювала до зустрічі з «Олімпіакосом» у «Фіналі чотирьох». Греки – це справжня баскетбольна команда, де зібрані відмінні гравці, які разом працюють на благо спільної справи. Тут є яскраві лідери (наприклад, Везенков), але якщо вони закриті, то з'являються інші. У Монако такого немає, тому клуб бореться не за золото, а намагається взяти бронзу. У будь-якому випадку, це був чудовий сезон.

У монегасків немає часу перебудовувати тактику, та й ресурсів для цього немає. Якщо Джеймс перестане тягнути на себе ковдру в атаці, то команда просто провисне. Залишається сподіватися, що у Майка залишилися сили, і настрій не зіпсувався в останньому матчі з Олею. У американця поганий характер, якщо він не в настрої, то гру супернику здадуть чисто.

Барселона

Це команда з чи не найкращим складом в Євролізі. Регулярний сезон вона не виграла, і золоті медалі їй тепер теж не світять. Як це відбулося? Очолює Барселону не та людина. Литовський наставник команди не може на 100% контролювати своїх підопічних. «Синьо-гранатові» можуть без напруження виграти чемпіонат Іспанії, але не більше того. Євроліга – це турнір зовсім іншого рівня, і тут у каталонців одразу починаються дуже передбачувані неприємності.

Зараз є такий варіант, що бронзові медалі Євроліги можуть пройти повз каталонців. На папері Барселона краща за Монако, але це не вирішальний момент у даному випадку. У суперника – Майк Джеймс. Треба її нейтралізувати. Якщо вийде, то «Барса» виграє. План звучить дуже просто. На практиці все складно реалізувати, але треба пробувати. У каталонців для цього є ресурси. Головне, щоб Шарунас Ясікявічус більше не зраджував.

Монако проти Барселони

Історія протистояння

У регулярному сезоні Євроліги 2022/23 клуби двічі розбиралися. Обидва рази успіх був на боці каталонців (80:70 в Іспанії та 69:63 на території монегасків). Раніше "синьо-гранатові" взяли ще дві зустрічі в парах. На сьогоднішній день це все битви команд. Перший відбувся восени 2021 року.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами цього матчу, на думку букмекерів, є номінальні гості. Їхній успіх оцінюється в 1,48. Перемога господарів оцінюється в 2,65. Коефіцієнти на тотал менше (160,5) на 1xbet становлять 1,9. Ставки на тотал овер (160,5) множаться на 1,9. Фора 2 (-5,5) має значення 1,9. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Барселона» не розкриває 100% своїх можливостей, але тут і зараз її поточних можливостей вистачає, щоб збити «Монако» (Перемога 2), морально згорілий через поразку в минулому матчі. Номінальні гості працюватимуть з атакуючим ухилом – тотал більше (160,5), виконуючи свою роботу цього разу дуже впевнено.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0