Денвер Наггетс проти Маямі Хіт. Вирішальний матч?

"Денвер Наггетс" зіграє з "Маямі Хіт" 13 червня в п'ятій грі фіналу НБА 2022/23. Поєдинок відбудеться в спорткомплексі «Бал Арена». Наггетси ведуть у серії з рахунком 3:1.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Денвер Наггетс» проти «Маямі Хіт».

«Денвер Наггетс»

«Денвер Наггетс», мабуть, найсильніша команда в НБА сьогодні. Це правда, але ця функція не гарантує першість. Іноді на зустрічах або в серіалах на перший план виходять удача і емоції. Саме на це варто сподіватися супернику Наггетс. «Самородки» аргументів мають найвищий клас і незаперечну силу. Йокіч неймовірний. Мюррей також досить крутий. Заслуговують слів похвали й інші баскетболісти клубу.

На його території команда працюватиме першим номером. Ставка буде зроблена на лінію атаки та набір очок. Лайтс менше відпочивав перед фіналом, у них проблеми зі складом (Оладіпо та Хірро в лазареті). Є спокуса спробувати їх просто зносити. Якщо згадати приголомшливу гру серба та канадця, то потенційні, але явні претенденти на перемогу НБА 2022/23 постають у парі перед вирішальною битвою.

Майамі Хіт

Клуб вже встиг зробити фурор і вписати своє ім'я в історію НБА. Команда дійшла до фіналу після дуже нудної гри в регулярному сезоні (сьомий рядок у конференції). Після цього Батлер активував режим супергероя і потягнув «ліхтарі» вперед. Тоді він отримав легку травму щиколотки, і це змусило Джиммі знизити швидкість. На допомогу прийшов Адебайо, він теж зараз дуже крутий, але зусиль одного Бама явно недостатньо. Він бере, наприклад, Хірро в ударну команду, але він знаходиться в лазареті, як і Оладіпо.

Виїзд до Наггетсів з рахунком 3:1 на користь суперника – найскладніше випробування і тут немає місця помилкам. Все це буде тиснути на Тепло. Нагадаємо, що в нинішній серії баскетболісти Маямі ще не лідирували. Вони лише в ролі наздоганяючих. Також зазначимо, що НБА ніколи не вигравала команду, в складі якої дев'ять недрафтованих баскетболістів, і складається відчуття, що це не випадковість і не випадковість. Теоретично все проти спеки. Це точно не кінець, а вже рух у своєму напрямку.

Денвер Наггетс проти Маямі Хіт

Історія протистояння

Рахунок у поточній фінальній серії – 3:1 на користь Наггетс. До цього «Наггетси» двічі перевершували «Лайтс» у регулярному сезоні НБА 2022-23. У десяти останніх боях пара 8:2 за перемогами на користь Денвера.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вважають господарів поля явними фаворитами на перемогу. Вони платять лише 1,28 за Перемогу 1. Успіх відвідувачів коштує 3,7. Ставки на тотал менше (209,5) множаться на 1,77. Ціна подолання цього показника оцінюється в 1,94. Коефіцієнт на гандикап 1 (-10,5) становить 2,07. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Наггетси» виснажили «Хіт», у яких теж не вистачило сил на початку серії. Тепер «Наггетс» готові показати великі удари вдома. Господарі зроблять ставку на швидкісний та результативний баскетбол – тотал більше (209,5). Хлопці з Денвера точно переможуть з гандикапом 1 (-10,5). Йокіч стане героєм гри, а може, й усієї серії чи плей-офф, але це не повинно дивувати.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0