Денвер Наггетс проти Атланта Гокс. Всі хочуть перемогти чемпіонів?

Денвер Наггетс і Атланта Гокс зіграють 10 липня в рамках передсезонного турніру НБА в Лас-Вегасі.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Денвер Наггетс» проти «Атланта Гокс».

Денвер Наггетс

Команда Денвер Наггетс є чинним чемпіоном НБА. Баскетболісти команди виконали поставлене перед ними завдання. Йокіч тягнув клуб протягом усього сезону і йому активно допомагав Маррей. Так, внесок інших баскетболістів у загальний успіх також був вражаючим, але згаданий дует був приголомшливим. Можливо, ці хлопці заслуговують на перерву в передсезонці. Можливо, вони з'являться на паркеті, але жоден з них не викладеться на повну, оскільки в цьому немає сенсу. Здається, ми бачимо, на що здатні інші хлопці з Наггетс.

Битва з Яструбами не є принциповою. Тут ви можете спробувати нові комплекти та комбінації. На драфті «Наггетс» підписали Джалена Пікетта (32 вибір). Не виключено, що хлопця вдасться запустити у Вегас. Йому було добре в Пенсильванії. За свій університет Джейлен набирав майже 18 очок за гру, роблячи близько 7,5 підбирань і віддаючи сім передач. При цьому хлопець показав відмінну влучність (понад 51% з поля та 38,5% з дальніх).

Атланта Гокс

Клуб вилетів з плей-офф НБА 2022/23 на стадії 1/8 фіналу, провівши тут пару матчів проти «Кельтс». Що ж, я думаю, що всі в Hawks хотіли б більшого. Нещодавно команда продовжила контракт з Деджонтом Марреєм на чотири роки, а також відпустила Аарона Холідея в якості вільного агента. Кажуть, що Джон Коллінз скоро поїде в Джаз, а Руді Гей приїде звідти в протилежному напрямку.

Аталанта перебудовується. Не так давно керівництво клубу доручило своєму фронт-офісу найближчим часом відмовитися від податку на розкіш, тож перетасування складу ще триватиме. Як цей факт вплине на спортивні результати? Важко передбачити, але справа в тому, що нинішні «Яструби» не забирають надто багато, тож навіщо платити більше? Ймовірно, лідерів збережуть, але лавку запасних змінять. Команда підписала Кобі Бафкіна під 15-м місцем у поточному драфті.

Денвер Наггетс проти Атланта Гокс

Історія протистояння

Десять екстремальних поєдинків пари припадають на період з листопада 2018 року по лютий 2023 року. У цих битвах – 6:4 з позитивним результатом на користь баскетболістів «Денвер Наггетс». Останніми роками "Іглз" досить добре грали проти НБА Наггетс, які є чинними чемпіонами НБА.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Чинний чемпіон є фаворитом матчу, але його перевагу в очах букмекерів назвати тотальною не можна. 1xbet пропонує зробити ставку на перемогу «Наггетс» за 1,72, а на успіх «Яструбів» – 2,04. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Ніхто не збирається перестаратися у відпустці. Головні герої номінальних господарів у відпустці, і суперник скористається ситуацією, впевнено вигравши цей матч – Перемога 2 і фора 2(-6), яка нічого не вирішує. Не чекайте великих цифр на табло.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0